Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 2951 tot 2955
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gaan pensioenfondsen eindelijk GOUD kopen ?

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

Volgens de bullion dealer Goldcore Ltd. overweegt de Financial Conduct Authority (FCA) om investeringen in GOUD toe te staan voor pensioenfondsen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika zijn duizenden illegale GOUDzoekers actief, die met gevaar voor eigen leven GOUD zoeken in gesloten mijnen. Instortingsgevaar, verstikking en misdaad zijn de gevaren die de mijnwerkers opzoeken om een paar gram GOUD per week te vinden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

“Zilver is meest ondergewaardeerde asset ter wereld” 30 april 2014 in Zilver, Zilver Kopen

Ted Butler, zilver analist sinds 1996, beweert dat zilver het meest ondergewaardeerde asset ter wereld is.

In een artikel op Silverseek zet Butler de case voor zilver uiteen. Hij houdt het simpel door te stellen dat wanneer je de meest ondergewaardeerde asset kan identificeren je de beste investering ter wereld voor ogen hebt. Het enige dat je hierna nodig hebt is geduld. Butler gaat niet in op de fundamenten van de zilvermarkt zoals het feit dat de zilverprijs momenteel op de kostprijs staat van productie of dat de bovengrondse zilvervoorraad zeer beperkt is. Hoewel deze  fundamenten zeer positief zijn, maakt Butler de case voor zilver op een vergelijkende manier ten opzichte van andere grondstoffen zoals GOUD, olie, koper etc.  Door juist deze vergelijkingen te maken kun je, volgens Butler, aantonen dat zilver de meest ongewaardeerde asset te wereld is.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Turkije en Rusland verkleinen GOUDreserve

Uit de laatste cijfers van het IMF blijkt dat de GOUDreserves van zowel Rusland als Turkije in omvang zijn afgenomen. In het geval van Turkije kromp de voorraad met 14,3 ton, terwijl Rusland haar GOUDreserve met 1,2 ton verkleinde.

[...]

Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Ron Paul over de invloed van Oekraine op de GOUDprijs

In deze video spreekt Ron Paul over de huidige ontwikkelingen in de GOUDmarkt en met name met betrekking tot het nieuws uit Oekraine. GOUD, stelt Ron Paul, wordt in eerste instantie verhandeld om fundamentele redenen. Uitschieters waarin per dag de GOUDprijs met $35,- stijgt of daalt zijn daarbij niet relevant – traders zoeken voor verklaringen voor dergelijke fluctuaties en komen daarbij uit bij nieuwe ontwikkelingen, zoals de huidige situatie in Oekraïne. Ron Paul beredeneert dat bij verder oplopende spanningen koersverschillen van niet $35 per dag maar wel $300 per dag mogelijk zijn, waarbij nog steeds de fundamenten van de GOUDmarkt in tact blijven.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$