Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 2951 tot 2955
Bron: Reinoudbogert
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

Zeer opmerkelijk bericht over GOUD

Een must read:

Het feit dat er in een keer 33 ton GOUD is verscheept naar de Verenigde Staten in een dag spreekt boekdelen. De Bundesbank heeft aangegeven haar GOUD terug te willen halen onder andere vanuit New York. Het gaat om 300 ton GOUD wat de VS moet leveren. Duitsland moet 7 jaar wachten voordat dit GOUD wordt geleverd vanuit New York. De operatie is vorig jaar gestart en in dat jaar werd er maar 5 ton GOUD geleverd door de Verenigde Staten. Logistieke kwesties zouden hieraan ten grondslag liggen. Nu blijkt dat in 1 dag 33 ton GOUD kan worden verscheept en het schijnt dat dit met 1 vliegtuig is uitgevoerd.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

GOUDprijs naar hoogste stand in zes maanden

De GOUDprijs in dollars bereikte vandaag het hoogste niveau in zes maanden. De koers tikte even de $1.368 per troy ounce aan, bijna $200 boven het dieptepunt van de correctie in 2013. Toen zakte de GOUDprijs nog onder de $1.200 per troy ounce. De stijgende GOUDprijs is grotendeels te verklaren door de geopolitieke spanningen in Oekraïne en door de zwakke dollar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

GOUDprijs op hoogste niveau in bijna zes maanden

De GOUDprijs is vandaag gestegen naar het hoogste peil in ongeveer een half jaar. Volgens analisten heeft de stijging nog altijd te maken met de bezorgdheid over de Krim-crisis. Het GOUD geldt dan als een "veilige haven" voor beleggers.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

Waar is het GOUD van Oekraïne?

De Oekraïne repatrieert zijn GOUD. Brecht was er al vroeg bij met zijn melding in z’n nieuwsbrief:

In de nacht van donderdag op vrijdag kamen 4 vrachtwagens en 2 minibusjes toe op de luchthaven van Kiev.  De  vrachtwagens reden rond zonder nummerplaat.

Het transport werd begeleid door 15 gemaskerde mannen in zwarte uniformen.  Een aantal van hen waren bewapend met machinegeweren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïens GOUD mogelijk in Amerikaanse handen

Het rommelt nog steeds in Oekraïne. Volgens de laatste geruchten is het Oekraïens GOUD mogelijk op een vrachtvlucht onderweg naar de VS. Tenminste, dat lazen we op de alternatieve mediasite KWN.

Volgens fondsbeheerder William Kaye heeft hij van zijn contacten vernomen dat in het holst van de voorbije nacht een vrachtvliegtuig, met aan boord de GOUDreserves van Oekraïne, is vertrokken met bestemming New York. William Kaye is niet de eerste de beste, hij werkte 25 jaar bij Goldman Sachs en is diep ‘geconnecteerd’ in de financiële middens. Alle relevante informatie over de GOUDmarkt ontvangt Kaye quasi onmiddellijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$