Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 2951 tot 2955
Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Vraag naar Zilveren Beleggingsmunten rubuust in Q1

De US Mint, producent van de zilveren en GOUDen American Eagle, heeft in het eerste kwartaal van 2014 veel meer zilveren dan GOUDen American Eagles verkocht. Het munthuis verkocht in het eerste kwartaal van 2014 maar liefst 91 keer meer zilver dan GOUD. Een verhouding die ongeveer tweemaal zo hoog is in vergelijking met 2012 en 2013. In maart kwam de verhouding in verkoop GOUD/zilver uit op een ratio van 1/223! De ratio GOUD/zilver in prijs kwam in deze periode gemiddeld uit op 1/63.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Werden er dan toch audits uitgevoerd op de Amerikaanse GOUDvoorraad

De globale GOUDvoorraden ... het blijft allemaal een groot geheim. GOUD is een barbaars relikwie, maar niemand die het wilt verkopen en over de voorraden doet iedereen nog meer geheimzinnig. Zo zou er volgens de meeste media geen audits meer geweest zijn op de Amerikaanse GOUDvoorraad sinds 1974, maar Koos Jansen van In Gold We Trust vond andere bewijzen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Dit is hoeveel GOUD China momenteel heeft

1.054 ton, dat is nog steeds de officiƫle GOUDvoorraad van de Chinese centrale bank, maar iedereen weet dat dit getal veel hoger ligt. Sinds 2009 hebben we geen update meer gekregen. De meeste beleggers gaan er dan ook van uit dat een nieuwe update over de GOUDvoorraad de prijs van GOUD fors omhoog zal stuwen.

Daily Reckoning denkt echter te weten dat de GOUDvoorraad momenteel 5.430,48 ton bedraagt.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Wat is de beste manier om geld te sparen? 14 GOUDen tips

Het gaat weer beter met ons Nederlandje, daarom beantwoorden wij de vraag: Wat is de beste manier om geld te sparen? Wij geven hieronder de 14 GOUDen tips. En over een paar jaar gaat het natuurlijk weer minder, dan hoeven jullie niet bij ons aan te kloppen voor doekoe. Wij geven je nu goede raad: spaar, spaar en nog eens spaar. Als een appeltje voor de dorst, voor slechte tijden en voor nood en rampspoed. Hieronder de tips & om geld te sparen, natuurlijk gratis en voor niks!!!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het GOUD is rijp voor een comeback

Waarnemers die bij het begin van 2013 verklaarden dat het nieuwe jaar een annus horribilis zou worden voor het GOUD zullen waarschijnlijk met de vinger zijn nagewezen als zijnde gek. Niets wees er immers op dat de GOUDprijs over een periode van 12 maanden met zowat een kwart zou depreciƫren. Wat nochtans is gebeurd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$