Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 2961 tot 2965
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Interview: GOUD, Geld en Bitcoin

Paul Buitink van deBitcoin.org sprak met Frank Knopers van Marketupdate.nl over GOUD, geld en bitcoins. Hoe verhouden deze drie zich tot elkaar? Is Bitcoin een alternatief voor geld, GOUD of beide? Het interview duurt een half uur.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Volledige GOUDvoorraad Oekraïne naar de FED

Volgens William Kaye, Founding Partner en Vice Chairman van de The Pacific Group, is de totale GOUDvoorraad van de Oekraïne gisteren naar overgebracht naar Verenigde Staten. Het GOUD zou via Boryspil Airport in Kiev naar New York gevlogen zijn. Het zou gaan om in totaal 33 ton GOUD wat een waarde heeft van zo’n $1,5 tot $2 miljard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Dit is traditioneel het slechtste seizoen voor GOUD

De GOUDprijs beweegt zeer dikwijls in seizoensgebonden patronen. Uit meer dan 40 jaar van data, inclusief berenmarkten en stierenmarkten, blijkt dat maart traditioneel de slechtste maand van het jaar is. Maar dit wil ook zeggen dat GOUD kopen in de maand maart een zeer goede belegging is voor de rest van het jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits GOUD in trek

De GOUDprijs is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon GOUD kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïne verscheept zijn GOUD naar de Verenigde Staten

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn GOUDvoorraad, zo'n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het GOUD ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton GOUD naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$