Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2961 tot 2965
Bron: TOV Hazel
Geplaatst: dinsdag 15 april 2014

GOUDprijs weer omhoog door spanningen in de Oekraïne

Door de toenemende geopolitieke spanningen in de Oekraïne waar Rusland met groot machtsvertoon klaarstaat om in te grijpen, hebben beleggers hun pijlen gericht op het edelmetaal.  Volgens de NAVO heeft Rusland inmiddels een grote troepenmacht op de been op Oekraïens grondgebied nabij de grens met Moldavië.

[...]

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Stewardess gepakt met 13 kilo GOUD

Een stewardess van Emirates is gepakt toen ze 13 kilo GOUD probeerde te smokkelen via de luchthaven van Hyderabad naar India. Het GOUD heeft ongeveer een waarde van $550.000. De stewardess had het GOUD verborgen in haar handbagage. Ze werd gearresteerd door de douane op RGI Airport.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Oekraïnecrisis doet GOUDprijs stijgen naar hoogste peil in drie weken

De escalatie van de crisis in Oekraïne heeft investeerders aan het begin van de week opnieuw veiliger havens doen opzoeken. De GOUDprijs steeg vanochtend, na nieuwe spanningen in het land, naar het hoogste niveau in drie weken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Commodities bezig aan een inhaalrace

In september 2011 bereikte de prijs voor een troy ounce GOUD een piek op 1900 dollar, of zelfs iets daarboven. Investeerders die een decennium lang posities in het GOUD aangehouden hadden realiseerden een gigantische winst wanneer ze het verstand hadden om precies op dat topniveau te verkopen.

De prijs van GOUD was namelijk verzevenvoudigd. Maar anderzijds zullen weinig investeerders precies op die piek hebben verkocht zodat ze alleszins de daaropvolgende correctie zullen hebben moeten uitzweten. We herinneren er nog even aan dat vooral 2013 een annus horribilis voor het GOUD is geworden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 14 april 2014

Update week 15. Spanning Rusland en VS loopt op

In week 15 steeg de GOUDprijs met ruim 1% naar $1318,50 per troy ounce. De prijs van zilver boekte een minimale plus en eindigde op $19,99 per troy ounce. De ratio GOUD/zilver eindigde op 1/66. Het nieuws kwam voornamelijk uit de hoek van Rusland. De Russen lijken de rol van de Amerikaanse Dollar steeds meer buitenspel te zetten. Zo bleek dat Gazprom deals wil sluiten in andere valuta’s dan de Amerikaanse Dollar, Rusland bedrijven beloont die buitenlandse beursnotering beëindigen en dat Rusland dreigt gaslevering aan Oekraïne te stoppen wanneer de openstaande rekeningen a $2,2 miljard niet worden betaald.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$