Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2966 tot 2970
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

GOUDgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over GOUD met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. GOUD stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.

Bron:
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika is een nieuwe economie van illegale mijnbouw ontstaan. GOUDzoekers dringen binnen in verlaten mijnen, in een zoektocht naar het gele metaal. Door de daling van de GOUDprijs zijn verschillende GOUDmijnen in Zuid-Afrika gesloten. Toch zijn er volgens schattingen van de Zuid-Afrikaanse regering ongeveer 14.000 mensen die illegaal werkzaam zijn in de GOUDmijnsector.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gaan pensioenfondsen eindelijk GOUD kopen ?

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

Volgens de bullion dealer Goldcore Ltd. overweegt de Financial Conduct Authority (FCA) om investeringen in GOUD toe te staan voor pensioenfondsen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika zijn duizenden illegale GOUDzoekers actief, die met gevaar voor eigen leven GOUD zoeken in gesloten mijnen. Instortingsgevaar, verstikking en misdaad zijn de gevaren die de mijnwerkers opzoeken om een paar gram GOUD per week te vinden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

“Zilver is meest ondergewaardeerde asset ter wereld” 30 april 2014 in Zilver, Zilver Kopen

Ted Butler, zilver analist sinds 1996, beweert dat zilver het meest ondergewaardeerde asset ter wereld is.

In een artikel op Silverseek zet Butler de case voor zilver uiteen. Hij houdt het simpel door te stellen dat wanneer je de meest ondergewaardeerde asset kan identificeren je de beste investering ter wereld voor ogen hebt. Het enige dat je hierna nodig hebt is geduld. Butler gaat niet in op de fundamenten van de zilvermarkt zoals het feit dat de zilverprijs momenteel op de kostprijs staat van productie of dat de bovengrondse zilvervoorraad zeer beperkt is. Hoewel deze  fundamenten zeer positief zijn, maakt Butler de case voor zilver op een vergelijkende manier ten opzichte van andere grondstoffen zoals GOUD, olie, koper etc.  Door juist deze vergelijkingen te maken kun je, volgens Butler, aantonen dat zilver de meest ongewaardeerde asset te wereld is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$