EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2966 tot 2970 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 27 juni 2014

GOUDstroom van west naar oost zal nog 20 jaar voortduren – China Gold Association

De stroom van GOUD van het westen naar het oosten zal waarschijnlijk nog 20 jaar duren. Tot die conclusie komen analisten verbonden aan het China Gold Association, het primaire overheidsorgaan dat gemoeid is met GOUD.

De stroom van GOUD van het westen naar het oosten zal waarschijnlijk nog 20 jaar duren. Tot die conclusie komen analisten verbonden aan het China Gold Association, het primaire overheidsorgaan dat gemoeid is met GOUD.

De vraag naar fysiek GOUD in China is volgens de voorzitter van de Shanghai Gold Exchange over 2013 uitgekomen op 2000 ton, en is daarmee veruit de grootste afnemer ter wereld.  Deze vraag zal nog eens groeien met 25% over de komende vier jaar. De verklaring is simpel. Er is meer GOUD in het westen dan in het oosten, terwijl de welvaart juist in het oosten veel sneller stijgt. In Azië is de gedachte van GOUD als veilige haven veel meer onderdeel van de cultuur dan in het westen. Volgens de analisten zal de vraag naar GOUD in Azië gelijke tred houden met de welvaartsontwikkeling, een ontwikkeling die zeker nog 20 jaar doorgaat. Deze stroom wordt gezien als het herstel van een natuurlijke balans waarmee Azië zijn rechtmatige positie in de wereld inneemt.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

GOUD als ultieme vernietiger van schulden

Volgens professor Antal Fekete is GOUD onmisbaar om de onproductieve schulden van een op krediet gebaseerd geldsysteem op te schonen. Wanneer men schulden aflost met geld verdwijnt deze niet, maar wordt deze slechts overgedragen. Alleen GOUD kan een grote hoeveelheid onproductieve schuld vereffenen, aldus Fekete.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Keert GOUD terug als monetaire reserve?

De dagen van het Westerse financiële Rothschild kapitalisme zijn geteld. De opkomst van het Oosterse economische kapitalisme heeft nog een lange weg te gaan, al is de toenemende stroom van GOUD van West naar Oost over de afgelopen decennia nu meer dan overduidelijk zichtbaar. Wat betekent dat allemaal? Lees de analyse van 24 karaat.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Technische schade GOUDprijs hersteld

Ronald-Peter Stoeferle van Incrementum AG produceert ieder jaar een rapport over de GOUDsector dat dikwijls redelijk juist is in de analyse. Ook dit jaar is er een “In Gold We Trust” Report met een positieve outlook voor GOUD en nog meer voor GOUDmijnen, aldus Gold Stock Bull.

Stoeferle en zijn collega Mark Valek zijn niet die analisten die roepen dat GOUD naar $ 10.000 gaat, ze zijn wel van mening dat GOUD een monetair metaal is en dat het daarnaar ook beweegt in prijs. Ze zien de evolutie van de GOUDprijs in globale factoren die bijdragen in de vraag en aanbod van GOUD als monetair metaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Dit GOUDmijnaandeel kan je kopen zonder na te denken

GOUDmijnaandelen zitten in de lift. Na een horrorjaar 2013 leek niemand nog geïnteresseerd in deze aandelen, maar als iedereen zijn aandelen heeft verkocht, kan de prijs nog maar 1 kant op en dat is omhoog. Dat is hetgeen we dit jaar zien en daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven want de afkeer was zo groot dat GOUDmijnaandelen nog maar terug op weg zijn naar een normale waardering.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs