Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 2971 tot 2975
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

GOUDprijs stijgt door problemen in Oekraïne

De GOUDprijs heeft afgelopen vrijdag het hoogste niveau bereikt in 6 maanden tijd. De oplopende spanningen rondom Oekraïne zorgen ervoor dat beleggers afstand doen van hun stukken in aandelen en de veilige haven zoeken in GOUD. Dit kan natuurlijk ook grote gevolgen hebben op de koers van GOUD als deze problemen eenmaal zijn opgelost. Maar omdat de oplossing van deze problemen nog ver weg lijkt kan de GOUDprijs nog veel verder gaan stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Goldman Sachs en Societe Generale houden koppig vol: de GOUDprijs zal niet stijgen

Langzaam maar zeker is het sentiment rond het GOUD verbeterd. De edelmetalen raken hun stigma stilaan kwijt. Over de afgelopen 13 maanden was GOUD ofwel het favoriete speeltje van de shorters ofwel werden GOUD, zilver, platina ect. door de investeerders compleet verwaarloosd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

De Fed liegt over de opslag van buitenlands GOUD

In de kluizen van de New York Federal Reserve in Manhattan ligt ongeveer 6.700 ton GOUD, GOUD dat niet van hen is. De Fed bewaart het GOUD in hun kluizen, 400 ton voor de US Treasuries en de rest voor 60 andere landen en het IMF. Opvallend is dat de Fed geen vergoeding vraag voor het opslaan van dit GOUD, toch vriendelijk van die Amerikanen. Of zit er iets meer achter?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Niet iedereen is een GOUD bull… en dat is maar goed ook!

De GOUDprijs heeft een daverende start genomen in 2014 en alles wijst er op dat het beste nog moet komen. Het GOUD is stilaan momentum aan het opbouwen en dat betekent dat de opwaartse beweging in de komende maanden nog aan snelheid kan gaan winnen. Waar de race zal eindigen valt moeilijk te voorspellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Kan de GOUDprijs nog 50 % dalen?

Na de problemen in Cyprus een jaar geleden, dacht iedereen dat de GOUDprijs zou stijgen - het tegendeel was waar. Na de uitslag van het referendum in 'De Krim' verwachtte iedereen dat de GOUDprijs door $ 1.400 zou stijgen, het tegendeel is weer waar. Toeval of niet, volgens capitalism is freedom zou de GOUDprijs wel eens 50 % kunnen dalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$