Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2971 tot 2975
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Turkije en Rusland verkleinen GOUDreserve

Uit de laatste cijfers van het IMF blijkt dat de GOUDreserves van zowel Rusland als Turkije in omvang zijn afgenomen. In het geval van Turkije kromp de voorraad met 14,3 ton, terwijl Rusland haar GOUDreserve met 1,2 ton verkleinde.

[...]

Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Ron Paul over de invloed van Oekraine op de GOUDprijs

In deze video spreekt Ron Paul over de huidige ontwikkelingen in de GOUDmarkt en met name met betrekking tot het nieuws uit Oekraine. GOUD, stelt Ron Paul, wordt in eerste instantie verhandeld om fundamentele redenen. Uitschieters waarin per dag de GOUDprijs met $35,- stijgt of daalt zijn daarbij niet relevant – traders zoeken voor verklaringen voor dergelijke fluctuaties en komen daarbij uit bij nieuwe ontwikkelingen, zoals de huidige situatie in Oekraïne. Ron Paul beredeneert dat bij verder oplopende spanningen koersverschillen van niet $35 per dag maar wel $300 per dag mogelijk zijn, waarbij nog steeds de fundamenten van de GOUDmarkt in tact blijven.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Philadelphia Gold & Silver Index veert weer op

De eerste 3 maanden van dit jaar waren gewoonweg fantastisch voor een investering in GOUDmijnaandelen. Investeerders die tijdig van de partij waren konden fikse winsten realiseren. De Philadelphia Gold & Silver Index voelt de wind weer volop in de zeilen blazen en dat is ooit wel eens anders geweest.

De Philadelphia Gold & Silver Index, die 30 bedrijven covert inclusief Barrick and Kinross Gold Corp, kon een winst van zowat 25 procent laten registreren en dat was toch ruim 10 procent meer dan de GOUDprijs zelf. Als deze trend zich doorzet kunnen GOUDmijnen dé belegging van 2014 worden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Zwitserland exporteert voornamelijk GOUD naar Azië

In de top vijf van landen die het meeste GOUD uit Zwitserland importeren staan vier Aziatische landen. Het meeste GOUD gaat naar Hong Kong, India en China, maar ook Singapore importeerde in het eerste kwartaal van 2014 veel GOUD. De twee landen die het meeste GOUD naar Zwitserland exporteerden waren de 'usual suspects', namelijk de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Sector van de GOUDmijnen heeft facelift ondergaan

Pompen of verzuipen, zo luidde het motto van de GOUDmijnaandelen toen ze vorig jaar verrast werden door een prijsval bij het GOUD. Die had niemand zien afkomen, ook de managers van de GOUDmijnen niet. Ogenschijnlijk waren er namelijk geen factoren die een dergelijke prijsval bij het GOUD hadden laten vermoeden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$