Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 2971 tot 2975
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 maart 2014

Is de GOUDprijs nu écht vertrokken?

Vorige week presteerde de GOUDprijs nog redelijk zwak, zeker met de geopolitieke spanningen. Deze week lijkt de GOUDprijs weer in betere doen, op het moment van schrijven staat de GOUDprijs klaar om door te breken door de grootste weerstand van $ 1.370.  Is dit de definitieve doorbraak van de GOUDprijs?

Bron: Reinoudbogert
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

Zeer opmerkelijk bericht over GOUD

Een must read:

Het feit dat er in een keer 33 ton GOUD is verscheept naar de Verenigde Staten in een dag spreekt boekdelen. De Bundesbank heeft aangegeven haar GOUD terug te willen halen onder andere vanuit New York. Het gaat om 300 ton GOUD wat de VS moet leveren. Duitsland moet 7 jaar wachten voordat dit GOUD wordt geleverd vanuit New York. De operatie is vorig jaar gestart en in dat jaar werd er maar 5 ton GOUD geleverd door de Verenigde Staten. Logistieke kwesties zouden hieraan ten grondslag liggen. Nu blijkt dat in 1 dag 33 ton GOUD kan worden verscheept en het schijnt dat dit met 1 vliegtuig is uitgevoerd.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

GOUDprijs naar hoogste stand in zes maanden

De GOUDprijs in dollars bereikte vandaag het hoogste niveau in zes maanden. De koers tikte even de $1.368 per troy ounce aan, bijna $200 boven het dieptepunt van de correctie in 2013. Toen zakte de GOUDprijs nog onder de $1.200 per troy ounce. De stijgende GOUDprijs is grotendeels te verklaren door de geopolitieke spanningen in Oekraïne en door de zwakke dollar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

GOUDprijs op hoogste niveau in bijna zes maanden

De GOUDprijs is vandaag gestegen naar het hoogste peil in ongeveer een half jaar. Volgens analisten heeft de stijging nog altijd te maken met de bezorgdheid over de Krim-crisis. Het GOUD geldt dan als een "veilige haven" voor beleggers.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

Waar is het GOUD van Oekraïne?

De Oekraïne repatrieert zijn GOUD. Brecht was er al vroeg bij met zijn melding in z’n nieuwsbrief:

In de nacht van donderdag op vrijdag kamen 4 vrachtwagens en 2 minibusjes toe op de luchthaven van Kiev.  De  vrachtwagens reden rond zonder nummerplaat.

Het transport werd begeleid door 15 gemaskerde mannen in zwarte uniformen.  Een aantal van hen waren bewapend met machinegeweren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$