Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 2986 tot 2990
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

US Mint ziet verkoop GOUD en zilver dalen

De US Mint heeft in de eerste twee maanden van dit jaar minder GOUD en zilver verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. De verkopen zijn na twee maanden wel beter dan in 2012, maar de cijfers van 2013 worden vooralsnog niet gebroken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

GOUD: de bordjes zijn verhangen

Het zijn niet langer beleggers die bepalend zijn voor de evolutie van de GOUDkoers. Er heeft in de markt een shift plaatsgevonden, en wel eentje die houders van fysiek GOUD hoogstwaarschijnlijk een plezier zal doen.

Eén van de koersbepalende factoren de afgelopen jaren, en zeker ook vorig jaar, was de vraag naar GOUD vanuit beleggers. En die vraag viel vorig jaar flink weg: de behoefte aan het edelmetaal als verzekering en/of belegging nam sterk af. ETF’s die posities liquideerden zorgden voor aardig wat koersdruk als gevolg van de uitstroom van al dat beleggerskapitaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Goedkoper dan dit vind je ze niet

Een stijging van 27 % sinds het begin van het jaar en toch nog extreem goedkoop, dat is de “Triple-Digit Profit Opportunity No. 1" van DailyWealth. Dit is dus nog maar het begin want GOUD royalty bedrijf Royal Gold (RGLD) is nog steeds een koopje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Volgens deze veteraan is GOUD dé opportuniteit van een generatie

Volgens Ned Goodman staan we aan de vooravond van dé opportuniteit van een generatie voor beleggers in GOUD en grondstofaandelen. Ned Goodman is een veteraan van Wall Street en heeft dus al vele watertjes doorzwommen. Over de algemene aandelenmarkt is Goodman minder positief - aldus Value Walk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Waarom Rusland geen schrik heeft van het westen

Rusland is niet langer bang van het westen, zowel ten opzichte van Europa als de Verenigde Staten. Als er sancties komen tegen de Russische inval in Oekraïne, dreigt Rusland al zijn Amerikaanse obligaties te verkopen. Daarnaast cumuleerde Rusland enorme hoeveelheden GOUD de laatste jaren en beschikt het over enorme voorraden grondstoffen. Maar er zijn nog politieke redenen waarom de Russen zich niets meer aantrekken van westerse dreigingen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$