EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2986 tot 2990 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Verwacht u aan een short squeeze in zilver

De GOUD- en zilverprijs noteren al bijna een jaar niet meer lager dan de laatste bodem. Dit wil zeggen dat wie een jaar geleden GOUD of zilver kocht, vandaag nog steeds op winst staat en dit ondanks verwoede pogingen om de prijs naar beneden te drukken. We hadden het eerder vandaag al over een short squeeze in GOUD, maar wie echt vuurwerk wil zien, moet naar de short squeeze in zilver kijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Mega short squeeze op komst voor GOUD en zilver

Er zijn twee manieren om de GOUDprijs te doen dalen: 1) Handelaars verkopen hun long posities, dit brengt de meeste schade toe omdat de handelaars van de markt verdwijnen en niet verplicht zijn terug te keren naar de markt. 2) Short posities verhogen, dit is zelfs een positief signaal omdat iedere short positie ooit afgedekt moet worden door een long positie – dus hoe meer shorts op de markt, hoe groter het potentieel voor een toekomstige prijsstijging.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Aankopen GOUD China dwarsbomen FED

GOUD en de rol van de Amerikaanse Dollar stonden centraal in week 23. De GOUDaankopen door China dwarsbomen de plannen van de FED en Amerikaanse banken. De FED is indirect betrokken bij de manipulatie van de GOUDprijs. Amerikaanse banken als Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Citibank en Morgan Stanley voeren de verkopen van GOUD uit in de markt met als doel de GOUDprijs te drukken. De Chinezen maken hier gebruik van door het fysieke GOUD voor een gunstige prijs te kopen. De Amerikaanse banken hebben als doel om na het dumpen van het GOUD in de markt het GOUD op een later tijdstip tegen een lagere prijs weer terug te kopen. De Chinese GOUDaankopen verhinderen het spel dat jaren lang werd gespeeld.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

GOUDprijs lager – maar wat doet China

Nadat de GOUDprijs een tijdje geleden een nieuwe tik te verwerken kreeg, lijkt het een nieuwe steun gevonden te hebben rond $ 1.250. De analistenverwachtingen schieten dan ook weer alle richtingen uit van $ 1.000 tot $ 2.000. De GOUDprijs daalde onder andere door de zogezegde lagere vraag naar GOUD uit China. Dit is echter een kwestie van perceptie, maar wat wel vast staat is dat China een belangrijke rol zal blijven spelen over de GOUDprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

GOUD toch FOUT? en ZILVER?

De centrale banken zijn vooralsnog in staat gebleken het monetaire systeem middels QE in stand te houden niettegenstaande een uitputtend koopkrachtverlies van de dollar, euro en yen. De hierin uitstaande schulden belopen intussen ruimschoots het totale bruto mondiale product, die het huidige monetaire systeem tot een absolute farce hebben gemaakt en daarmee tot de afgrond hebben weten te brengen. Dit werd zojuist nog eens bevestigd door voormalig ECB bestuurslid Jürgen Stark tijdens een bijeenkomst in het Ludwig von Mises Instituut in München (de lezers van mijn column intussen wel bekend) die ook sprak van een pure fictie.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs