Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 2991 tot 2995
Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

GOUD&Zilver Event op 29 maart

En luister mee naar het vraaggesprek met Willem Middelkoop en Koos Jansen met de veelzeggende titel: The Big Reset: In Gold We Trust. Genoeg ruimte om je vragen te stellen!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Eric Sprott over de manipulatie van GOUD

Eric Sprott ziet interessante ontwikkelingen op de GOUDmarkt nu er steeds meer indicaties komen over een mogelijke manipulatie van de GOUDprijs. Centraal daarin staat het onderzoek van de Duitse BaFin, de chronologie van alle ontwikkelingen hebben niet toevallig een impact op de GOUDprijs.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is GOUD een bubbel?

Analist Dan Popescu legt aan de hand van een aantal grafieken uit waarom hij denkt dat GOUD (nog) geen bubbel is. Gecorrigeerd voor inflatie is het edelmetaal veel goedkoper dan de piek van 1980 en vergeleken met andere bubbels in aandelen en grondstoffen stelt de rally in GOUD sinds 2002 nog maar weinig voor. Ook stijgt de GOUDprijs veel minder hard dan in aanloop naar 1980.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Eerste Vaticaanse euro's met beeltenis van Franciscus

Het Vaticaan heeft de eerste euromunten met de beeltenis van paus Franciscus op de markt gebracht. De reeks van acht munten van één cent tot 2 euro kost 35 euro. Het Vaticaan heeft ook het zilveren 20 euro- en GOUDen 50 euro stuk heruitgegeven. Tevens is een zilveren gedenkpenning op de markt gebracht naar aanleiding van de heiligverklaring van de pausen Johannes Paulus II en paus Johannes XXIII op 27 april.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

GOUDhandelaren en Juweliers in India plannen shutdown op verkoop van GOUD

Uit protest op de hoge invoerbelastingen op GOUD plannen GOUDhandelaren en juweliers volgende week een landelijke shutdown. Op 10 maart aanstaande is de landelijke shutdown gepland. De GOUDhandelaren en juweliers eisen een verlaging van de importbelasting op GOUD van 10% naar 2% en versoepeling in de uitvoerregels van GOUD. Het is een gecoördineerde actie vanuit de Bombay Bullion Association. Een organisatie die zo’n 1000 GOUDhandelaren en juweliers vertegenwoordigd.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$