Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 2996 tot 3000
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

GOUDprijs wordt gedrukt door ‘The Gold Cartel’

De GOUDprijs wordt beïnvloed en gedrukt door het zogeheten ‘Gold Cartel.’ Die willen de GOUDprijs graag lager zien en proberen dat te bereiken door dumps op de papieren GOUDmarkt.

In 2011 voorspelde een zekere James McShirley, spreker op de GATA’s London meeting, dat alles op alles zou gezet worden om de GOUDprijs omlaag te duwen. GATA staat voor Gold Anti- Trust Action Committee met als spreekbuis de welbekende Bill Murphy.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Is dit dé investering van het decennium?

Een van de beste analisten over zilver is David Morgan. David Morgan heeft al vele watertjes doorzwommen en heeft nu een zeer goed gevoel bij GOUD en vooral bij zilver, niet alleen technisch gezien, maar ook op het gebied van sentiment. David Morgan is dan ook heel optimistisch, vooral voor zilver. Zilver kan opnieuw uitgroeien tot dé investering van het decennium.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

De oorlog om GOUD gaat niet alleen tussen de VS en China

We zijn allemaal op de hoogte over de valutaoorlog, maar we zijn veel minder op de hoogte over de oorlog om GOUD. “Who owns the gold makes the rules” denken de Chinezen en de Russen sinds de financiële crisis van 5 jaar geleden. Als het over GOUD gaat, kijken we meestal naar China en de Verenigde Staten, maar er zijn nog spelers in de oorlog om het gele edelmetaal - aldus goldbroker.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Update week 9: GOUD, Zilver, Bitcoin en Oekraïne

Afgelopen week deed de GOUDprijs niet veel en steeg, gemeten in Amerikaanse Dollars, licht. De zilverprijs liet een heel ander beeld zien en daalde (in $) met maar liefst 2,9%.

Het nieuws over Bitcoin was spannender. Mt. Gox bleek eerst al zijn tweets te hebben verwijderd en daarna was het platform offline. Vervolgens werd het faillissement aangevraagd. Ongeveer 6% van alle Bitcoin vielen weg ( klik hier voor het artikel). De prijs van Bitcoin daalde op het nieuws maar herstelde later in de week.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Is olie niet langer het zwarte GOUD?

We kennen natuurlijk allemaal olie als het zwarte GOUD. Maar de komende jaren zou dat predikaat wel eens vooral voor een andere grondstof kunnen gelden: ons dagelijkse bakje troost. Het ziet er immers naar uit dat de combinatie van een steeds grotere belangstelling diverse koffiesoorten en een als gevolg van het droge en warme weer beperkter aanbod de koffieprijs de komende tijd nog voort de hoogte in kan stuwen.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$