EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2996 tot 3000 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

Waarom GOUD deel moet uitmaken van iedere portefeuille

GOUD is een van de moeilijkste activa om te waarderen. En toch is iedereen erbij gebaat om een deel van zijn vermogen te beleggen in GOUD. De GOUDprijs kan zeker in deze tijden rare sprongen maken en onvoorspelbaar reageren op nieuws. Maar GOUD dient als indekking voor verschillende aspecten en biedt een zekerheid in je portefeuille.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

Het niet bezitten van GOUD is gevaarlijk

Veel GOUDkevers hebben rake klappen gekregen toen het GOUD vorig jaar onderuit ging. Daar waren ook verschillende miljardairs bij, mannen die stuk voor stuk een GOUDen toekomst voor de edele metalen hadden voorspeld. Die is er voorlopig echter nog niet gekomen.

Paulson & Co.’s John Paulson, Bridgewater’s Ray Dalio, Dundee’s Ned Goodman, Lionsgate stichter Frank Giustra en vele anderen betaalden het gelag, ze leden grote verliezen op hun posities in GOUD. De meesten van hen blijven echter het GOUD door dik en dun verdedigen. Bovendien hebben ze versterking gekregen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

GOUD en het geheim van de Chinese vraag | RTL Nieuws

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese GOUDvraag!

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese GOUDvraag!

Nog maar twee jaar geleden was Jan Nieuwenhuis een anonieme freelance geluidsman met een iets meer dan gemiddelde belangstelling voor de wereldeconomie. Ik kwam hem twee jaar geleden voor het eerst op internet tegen, na het lezen van ‘Overleef De Krediet Crisis’ was ook hij geïntrigeerd geraakt door de relatie tussen GOUD en geld. In mei 2013 reageerde hij op mijn ‘ tweets’ over de exploderende Aziatische GOUDvraag, na de dramatische val van de GOUDprijs een maand eerder. We verbaasden ons over het feit dat er in China geen betrouwbare Engelstalige statistieken over de totale GOUDvraag bleken te bestaan.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

GOUD naar $ 2.000 !!

De sterke beweging van de olieprijs de laatste weken door de spanningen in Irak, zorgde er voor dat de GOUD/olie ratio momenteel op 11,2 staat. Dit is historisch gezien heel laag terwijl olie en GOUD een sterke correlatie hebben. Zo blijkt nog maar eens dat nominale inflatie aanwezig is bij alle grondstoffen, behalve GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 juni 2014

Marc Faber en GOUD. De Zwitserse investeringsanalist Marc Faber heeft een contraire visie op de reden van de daling van GOUD sinds 2011. Marc Faber is de auteur van de nieuwsbrief The Gloom Doom & Boom Report en werd voornamelijk bekend door het advies om aandelen te verkopen een week voor de beurscrash in 1987. Faber adviseert zeer vermogenden en woont inmiddels in Thailand.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs