EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 301 tot 305 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 juni 2017

'Dikke vinger' zet GOUDprijs licht lager

De GOUDprijs heeft maandag een opvallende daling gemaakt nadat een enorme verkooporder werd gedaan. Analisten vermoeden dat een handelaar een fout maakte, een zogeheten 'dikke vinger'.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 juni 2017

GOUDprijs maakt duikeling na plotselinge verkooporder

De GOUDprijs maakte vanmorgen om negen uur een duikeling van meer dan één procent, nadat er opeens een ongebruikelijk grote hoeveelheid GOUD op de termijnmarkt werkt aangeboden. In ene minuut tijd werd er opeens voor 1,8 miljoen troy ounce aan edelmetaal verhandeld, een piek waar zelfs de Brexit en de overwinning van Trump niet aan konden tippen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

Twee grafieken. Duidelijk signaal.

Vorige week verwees ik u in al naar het fantastische jaarlijkse In Gold we Trust rapport van vermogensbeheerder Incrementum.

Ik liet u zien hoe ongelofelijk hoog het stijgingspotentieel van GOUD en zilver is. Op basis van reële berekeningen. Hieronder een andere grafiek die zeer veelzeggend is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Rusland blijft GOUD hamsteren: 21,7 ton erbij in mei

Rusland heeft in mei 21,77 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. Met deze aankoop breidt het land haar totale GOUDvoorraad uit naar 1.708 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste publieke GOUDvoorraden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 20 juni 2017

Zuid-Afrika wil meer grip op GOUDmijnsector

De aandelen van GOUDmijnen in Zuid-Afrika gingen afgelopen week hard onderuit, nadat de overheid nieuwe plannen bekendmaakte om een groter deel van het eigendom over te dragen aan de zwarte bevolking. Het Zuid-Afrikaanse ministerie van Mijnbouw wil dat tenminste 30% van alle aandelen van de mijnbouwsector in handen komen van de zwarte bevolking, een grens die eerder nog op 26% lag.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs