EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3006 tot 3010 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

5 redenen waarom GOUDmijnaandelen klaar staan voor een nieuwe BOOM!!

Met het herstel van de GOUDprijs volgde uiteraard ook het herstel van de GOUDmijnaandelen. Na een furieuze start van 2014 zaten de GOUDmijnaandelen weer enkele maanden in het verdomhoekje. Maar de laatste dagen zette de GOUDmijnaandelen een spurtje neer waardoor de dalende trend werd omgebogen en waarbij men terug boven het 50-daags en 200-daags gemiddelde noteert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

Dit is de cyclus die GOUDliefhebbers moeten volgen

Alles gaat in cyclussen, ook op monetair gebied. De Fed Fund rate beweegt zich ook in cyclussen. Momenteel zitten we in de overgang van fase IV naar fase I, beide fases zijn goed voor GOUD en GOUDmijnaandelen. Het einde van de GOUDcyclus is dus nog niet in zicht – aldus Value Walk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

Zilver: het ondergewaardeerde supermetaal

Zilver is steeds het kleine broertje van GOUD, het staat steeds in de schaduw en de markt voor zilver is vele malen kleiner dan de markt voor GOUD. Men zegt wel eens dat zilver het GOUD van de arme man is, maar zilver is veel meer dan dat. Je staat versteld als je weet waar men zilver allemaal voor gebruikt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 juni 2014

GOUDprijs zal stijgen wanneer Fed haar vergissing ziet

De GOUDprijs was tot dus ver dit jaar bij de beter presterende investeringen maar sommige waarnemers zijn toch wat teleurgesteld door de prestaties van de edele metalen. Zo heeft het zilver alle moeite van de wereld om opnieuw door de psychologisch belangrijke barrière van 20 dollar te raken. Het GOUD worstelt anderzijds telkens opnieuw met de kaap op 1,300 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 14 juni 2014

Roekeloze Fed kan GOUDprijs opjagen tot 5,000 dollar

Peter Schiff, chief executive officer van Euro Pacific Capital, staat er om bekend zich aan uitspraken te wagen die iemand anders niet doet of niet durft te doen. Hij is een veelgevraagd spreker op colloquia, ook al omdat Schiff een man is die niet op zijn tong is gevallen. Hij staat op de eerste plaats bekend als een GOUD bull.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs