Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3006 tot 3010
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Wat gaat de GOUDprijs doen de komende jaren? We vroegen het aan een specialist

Rick Rule, Chairman of Sprott Global Resource Investments Ltd., is een van de slimste mensen als het aankomt op de grondstoffenmarkt, vooral in edelmetalen. Rule heeft samen met Eric Sprott een fortuin verdiend aan de GOUDsector. Dit is wat hij denkt over de GOUDmarkt en de richting dat GOUD uit zal gaan de komende jaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 30 maart 2014

GOUDmarkt stabiliseert door hedge funds

Bewegingen op de GOUDmarkt zijn moeilijk te voorspellen. Wanneer we de voorspellingen gedaan op 1 januari van vorig jaar opnieuw onder de loep nemen blijkt overduidelijk dat de meeste zogenaamde specialisten de bal aardig mis hebben geslagen. Echt kwalijk kunnen we hen dat niet nemen, want de marktomstandigheden zijn ook allesbehalve normaal.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 30 maart 2014

GOUD en zilver report (Week 13)

Was een mooie dag vandaag om te fietsen, mijn fietsmaatjes gingen ook. Ik had er graag bij willen zijn, maar ik zit nog met de revalidatie van een valpartij. Hopelijk kan ik halverwege april weer aansluiten bij de zondagochtendploeg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 maart 2014

Je geld op een spaarrekening zetten is DOM (Kijk op de Week)

Ik schreef eerder deze week een artikel "Wat kies jij? GOUD of aandelen?" Op Twitter kreeg ik een antwoord op deze vraag: ... of een spaarrekening?. Je geld op een spaarrekening laten staan, is zowat een van de domste dingen die je kunt doen momenteel. Gemiddeld brengt een spaarrekening wat op ... een half procentje? Dat wil zeggen dat iedereen die € 10.000 op zijn spaarrekening heeft staan, op het einde van het jaar € 50 krijgt van de bank. Dan zijn er toch beter alternatieven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 maart 2014

3 goedkope GOUDmijnaandelen

Met de GOUDprijs terug onder $ 1.300 hebben de GOUDmijnaandelen ook een nieuwe tik gekregen de laatste weken. Nochtans staat de reële rentevoet in de Verenigde Staten nog steeds ruim onder 2 %, wat in het verleden altijd positief was voor de GOUDprijs. Daarom dat het beter is om voor GOUDmijnen te kiezen, GOUDmijnen noteren met een discount ten opzichte van de GOUDprijs en bieden de beleggers iets dat GOUD niet kan bieden: een cash flow.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$