Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 3016 tot 3020
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 9 maart 2014

GOUD en Zilver report (Week 10)

De GOUDprijs steeg afgelopen week met een half procent, terwijl zilver 1,88% goedkoper werd. De prijzen van beide edelmetalen kwamen deze week nauwelijks van hun plaats. Wel waren er ontwikkelingen in de valutamarkt, want de euro bereikte door goede macro-economische cijfers uit de Eurozone het hoogste niveau tegenover de dollar sinds oktober 2011.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 8 maart 2014

Ook Mexico kan fluiten naar GOUD van de centrale bank

Opgeslagen GOUD en centrale banken, het blijft een ongelukkige combinatie. Na Duitsland heeft ook Mexico grote moeite het bij andere centrale banken opgeslagen GOUD terug te kijgen.

Iedereen kent inmiddels de lijdensweg van de Duitse centrale bank wat betreft haar strijd om het eigen GOUD terug te krijgen. De Bundesbank heeft GOUD opgeslagen bij een aantal bevriende centrale banken, maar bepaald de Federal Reserve, de Banque of France en de Bank of England.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 8 maart 2014

GOUD & Zilver manipulatie

De GOUD- en zilverprijs manipulaties worden steeds duidelijker. Op 6 februari werd de prijs van GOUD en de beurs-futures tegelijkertijd gemanipuleerd. "Het kartel (elite broederschap) heeft getoond dat ze blijft doorgaan de papieren of elektronische markt voor GOUD te manipuleren. Dat is waar hun kracht ligt. Wanneer je een digitale drukpers hebt, die de Fed en de BIS beiden hebben, en je moet massief de banken die jouw agentbanken zijn backstoppen – zoals JP Morgan en Goldman Sachs – in een GOUDmarkt waar bijna niemand fysieke levering verlangt, zoals op de Comex, kun je in wezen naar vrije wil die markt misbruiken en manipuleren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

GOUD: $1.400 op korte termijn haalbaar

De GOUDprijs heeft de baisse krachten van zich afgeschud en lijkt op weg naar aanzienlijk hogere koersniveaus. Waar die hogere koersniveaus gesitueerd kunnen worden, durft eigenlijk niemand met enige mate van zekerheid te voorspellen. Er heerst een soort afwachtende stemming.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Vraag naar GOUD in Japan verdrievoudigd

GOUD blijkt ook in Japan aardig in opmars te zijn. de gemiddelde Japanner vertrouwt het ‘Abenomics’ zaakje niet helemaal en heeft voor alle zekerheid wat van het edelmetaal ingeslagen.

De Japanse premier Shinzo Abe zit op een hoogst ongemakkelijke stoel. Hij kwam aan de macht op een moment dat het met Japan niet bepaald denderend ging. Het land zuchtte en kreunde al jarenlang onder een kwakkelende economie, daarbij steeds met deflatie worstelend.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$