Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3021 tot 3025
Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Wat is de beste manier om geld te sparen? 14 GOUDen tips

Het gaat weer beter met ons Nederlandje, daarom beantwoorden wij de vraag: Wat is de beste manier om geld te sparen? Wij geven hieronder de 14 GOUDen tips. En over een paar jaar gaat het natuurlijk weer minder, dan hoeven jullie niet bij ons aan te kloppen voor doekoe. Wij geven je nu goede raad: spaar, spaar en nog eens spaar. Als een appeltje voor de dorst, voor slechte tijden en voor nood en rampspoed. Hieronder de tips & om geld te sparen, natuurlijk gratis en voor niks!!!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het GOUD is rijp voor een comeback

Waarnemers die bij het begin van 2013 verklaarden dat het nieuwe jaar een annus horribilis zou worden voor het GOUD zullen waarschijnlijk met de vinger zijn nagewezen als zijnde gek. Niets wees er immers op dat de GOUDprijs over een periode van 12 maanden met zowat een kwart zou depreciëren. Wat nochtans is gebeurd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Dit drijft de prijs van palladium

Op beurs.com hebben we het al meermaals gehad over palladium. Dit edelmetaal heeft alles in huis om de komende jaren een mooie prijsstijging te realiseren. In tegenstelling tot GOUD wordt palladium voornamelijk nog gedreven door economische factoren, door een vrije marktwerking. Op basis hiervan kunnen we alleen maar concluderen dat de prijs voor palladium zal stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Het kan een totaal ander jaar worden voor de GOUDprijs

De GOUDprijs raakt voorlopig niet echt van de grond, maar zakt anderzijds ook niet verder meer weg. Rond 1,200 dollar lijkt zich een betrouwbare bodem te bevinden waarboven de GOUDprijs nu al wekenlang standhoudt, weliswaar met ups en downs. Kan er vanaf die bodem het herstel worden ingezet? Het antwoord op die vraag weten we binnen afzienbare tijd.

Bron:
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

GOUD in China weer even duur als in Londen

Het verschil tussen de GOUDprijs in China en de spotprijs voor GOUD op de wereldmarkt is in de laatste achttien maanden nog niet zo laag geweest als nu, zo schrijft  Bloomberg. Bij de Shanghai Gold Exchange lag de prijs voor levering van GOUD $1,40 per troy ounce lager dan de wereldmarktprijs in Londen, een fenomeen dat sinds september 2012 niet meer is waargenomen. Tot voor kort lag de prijs van GOUD in China stelselmatig hoger dan de prijs in Londen, omdat de vraag naar fysiek GOUD veel groter was dan het aanbod.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$