EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3031 tot 3035 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Fixing manipulatie

GOUD noteert nog immer in de bijna vertrouwde bandbreedte tussen $ 1320 en $ 1280. De economische data blijven naast de geopolitieke spanningen de richting bepalen. Het lijkt erop dat  de eerstgenoemde meer doorweegt in de koers.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

ALERT: GOUD incasseert mokerslag!

De prijs van GOUD ligt vandaag opnieuw onder vuur. Nadat eerder op de dag enkele positieve economische cijfers uit de VS bekend werden, dook de GOUDprijs door het grafische steunniveau tussen 1275 en 1280 USD per ounce.

Meteen zakte de prijs diep weg naar 1265 USD/ounce omdat de neerwaartse doorbraak vele stop loss orders in de markt triggerde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Oostenrijk gaat GOUDreserves in Londen controleren

Oostenrijk heeft ongeveer 280 ton aan GOUDreserves. Het GOUD van Oostenrijk is voor 80% opgeslagen in het buitenland. In 1999 waren de GOUDreserves nog 400 ton. Het grootste deel van de GOUDreserves, 150 ton, is opgeslagen in Londen. De reden dat de Oostenrijkers een groot deel van het GOUD in het buiteland hebben opgeslagen is om de leasing van GOUD makkelijker te maken. Oostenrijk heeft niet bekend gemaakt hoeveel GOUD er is uitgeleend maar de afgelopen 10 jaar heeft het land zo’n €300 miljoen uit de lease-inkomsten ontvangen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 mei 2014

Dit kan er voor zorgen dat de GOUDprijs explodeert

Voor vele zal het wel bekend in de oren klinken als wij zeggen dat India de import van GOUD probeert tegen te houden. De regering heeft zelfs een verbod opgesteld en door dit verbod is er een hele nieuwe handel ontstaan. Dit wordt ook wel de illegale handel genoemd. Deze illegale handel is overigens wel erg lonend. Maar er lijkt goed nieuws op komst te zijn. Onder de nieuwe regering lijken de regels namelijk versoepeld te gaan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Marc Faber houdt vertrouwen in het GOUD

Als er een GOUDkever pur sang is dan is het wel Marc Faber. Faber stelt vast dat U.S. Fed Chair Janet Yellen tegenstrijdige verklaringen aflegt. In maart verklaarde ze dat de Amerikaanse centrale bank tegen het einde van de zomer of bij het begin van de herfst kan stoppen met het inkopen van obligaties.

Het einde van het quantitative easing programma van de Fed zou al snel gevolgd worden door een stijging van de rente. Yellen hanteert in dat verband een tijdshorizon van ongeveer 6 maanden. Dat betekent dat de rente in de U.S. sneller dan algemeen verwacht zou beginnen te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs