EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3036 tot 3040 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

Weinig mensen geloven in de toekomst van de GOUDmarkt

Wat zal de GOUDprijs in de komende maanden doen? Waar zal de GOUDprijs op het einde van dit jaar staan? Twee makkelijke vragen waarop het echter buitengewoon moeilijk is om een antwoord te formuleren. Het GOUD heeft zich in de afgelopen maanden vaak als een jo-jo gedragen. Op en neer, en neer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

GOUDprijs goedkoopst ten opzichte van aandelen sinds 2008

De GOUDprijs heeft het niet onder de markt in het tweede kwartaal van 2014. Vorige week moest de GOUDprijs al 3 % prijs geven en in het begin van de week werd deze trend verder gezet. De GOUDprijs boekte 7 verlieslatende handelssessies op rij. Dankzij het sterke eerste kwartaal blijft de GOUDprijs nog wel op positief terrein.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

GOUDsmokkel India loopt uit de hand

Sinds de importheffingen op GOUD in India vorig jaar meerdere malen zijn verhoogd neemt de smokkel van GOUD sterk toe. De Indiase regering stelde de importheffing in op het tekort op de lopende rekening terug te brengen.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie van de GOUDprijs is doodnormaal

Wie zonder problemen geld kan toveren uit het niets, kan ook zonder problemen posities innemen op de markten. De GOUDprijs is een barometer voor de gezondheid van het financiële systeem. Als het systeem ziek is, prefereert men GOUD omdat GOUD altijd op een of andere manier terugkeert naar het monetaire systeem. Maar in de wereld van fiat geld, is het gemakkelijk om de symptomen van een ziek systeem te maskeren. Manipulatie van de GOUDprijs is dan ook dood normaal, aldus MarketUpdate.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Trek niet te snel conclusies: GOUD is een safe haven

Vorig jaar was het niets dan kommer en kwel op de GOUDmarkt. De GOUDprijs ging zwaar onderuit, op jaarbasis werd een troy ounce GOUD ruim een kwart goedkoper. GOUD was uiteraard geen alleenstaand geval, ook andere edele metalen als zilver, platina, palladium, etc. gingen zwaar onderuit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs