Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 3036 tot 3040
Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Update week 12: Jongeren in GOUD, GOUDrally & Verkopen Zilver VS

De GOUDprijs daalde afgelopen week 3,5% van $1382,30 naar $1334,20 per troy ounce. De Chairman van de FED, Janet Yellen kondigde aan om de afbouw van QE te continueren met $10 miljard per maand. De spanningen in Oekraïne namen af en deze twee factoren in combinatie met winstnemingen duwde de GOUDprijs lager. De zilverprijs daalde ruim 5,2% van $21,43 naar $20,31 per troy ounce.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Waar gaat het Amerikaanse GOUD naar toe?

Waar komt al het GOUD vandaan dat in China binnen komt? Een (groot) deel is afkomstig van de Verenigde Staten. Er zijn serieuze aanwijzingen dat fysiek GOUD in snel tempo van west naar oost verhuist. Als GOUD terug een rol van betekenis zal spelen in het monetaire systeem, ziet het er niet goed uit voor het westen, aldus SRS rocco report.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

GOUD en zilver report (Week 12)

Een overduidelijke uitslag van het referendum in de Krim en verdere afbouw van het stimuleringsprogramma door de Federal Reserve zetten de prijzen van GOUD en zilver afgelopen week onder druk. De GOUDprijs daalde met 2,74%, terwijl zilver 4,41% goedkoper werd. Ook werd de euro afgelopen week zwakker tegenover de dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Welke factoren hebben de GOUDprijs in beweging gezet?

Op de GOUDmarkt doen tegenwoordig de gekste geruchten de ronde. Er is natuurlijk het onderzoek dat wordt gevoerd naar de manipulatie van de GOUDprijs, onderzoek waar de Duitse regelgever Bafin nauw samenwerkt met de Britten. De feiten zouden zich namelijk afgespeeld hebben op de London Bullion Market.

Volgens sommige waarnemers zou er een verband zijn tussen het gevoerde onderzoek en het herstel van de GOUDprijs. Deze veronderstelling is volgens de meeste waarnemers echter wat vergezocht. De manipulatie van de GOUDprijs moet namelijk nog altijd zwart op wit aangetoond worden.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Nederlandse Jeugd koopt steeds meer GOUD

Steeds meer jongeren kopen GOUDen munten en GOUDstaven om daarmee hun pensioen zeker te stellen. Dit stellen Nederlandse GOUDhandelaren. „Het aantal van deze klanten is in 2013 bij ons verdriedubbeld.”

Volgens Marleen Evertsz van GoldRepublic, een online beleggingsplatform voor fysiek GOUD, hebben de jonge GOUDbeleggers geen of minder vertrouwen in traditionele pensioenspaarpotten. Zij willen liever iets tastbaars. „Het is de nieuwe generatie die geen hypotheek krijgt en een studieschuld heeft. Zij zien dat hun ouders niet het beloofde pensioen ontvangen en zij verwachten zelf nog minder te krijgen. Zij kopen elke maand bijvoorbeeld voor 200 of 300 euro stukjes GOUD.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$