EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3041 tot 3045 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Kostprijs winning GOUD bedraagt 1,000 tot 1,200 dollar

Door de eerste maanden van dit jaar is de situatie op de GOUDmarkt grondig gewijzigd. Die wijziging ging niet toevallig gepaard met de terugkeer van de Exchange Traded Fund (ETF) investeerders op de markt. Het waren namelijk zij en niemand anders die vorig jaar aan de basis van de ongeziene uitverkoop bij het GOUD lagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie GOUDprijs erger dan gedacht

De manipulatie van de GOUDprijs is op veel grote schaal gebeurd dan alleen door handelaar Daniel Plunkett van Barclays, waarvoor de Britse bank met £26 miljoen is beboet.

Dat concludeert de Financial Times na een rondgang onder partijen in de markt. Volgens een handelaar was het beïnvloeden van de GOUDprijs ‘routine’ en zouden meer banken daarbij betrokken zijn.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

Dit is waarom de GOUDprijs niet meer zal herstellen

De laatste 30 maanden presteren aandelen al beter dan GOUD. Na een val van 30 % vorig jaar staat de GOUDprijs vandaag nog enkele procenten hoger dan in het begin van het jaar, GOUDmijnaandelen staan na een klap van 55 % nog zo’n 14 % hoger dan in het begin van het jaar. Maar het herstel stokt al enkele maanden. De kritische weerstand van GOUD is $ 1.180 en het ziet er naar uit dat we nog naar dit niveau gaan. Barry Ritholz ziet de GOUDprijs dan ook niet meer herstellen om de volgende redenen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

Het sentiment pleit in het voordeel van de GOUDprijs

Bij het begin van dit jaar heeft zich plots een omslag voorgedaan op de GOUDmarkt. Vorig jaar hing er een dik rookgordijn over de GOUDmarkt. Die stond namelijk in vuur en vlam, want de GOUDprijs werd ongenadig afgestraft. Wat er precies is gebeurd blijft vooralsnog onduidelijk. De kans is groot dat er sprake was van manipulatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

"GOUDprijs manipulatie was niets minder dan routine"

De manipulatie van de GOUDprijs door een handelaar Barclays was meer dan een incident, zo bericht de Financial Times op basis van verschillende bronnen in de GOUDmarkt. Mogelijk hebben meer banken de GOUDprijs gemanipuleerd en zijn talloze klanten de afgelopen jaren gedupeerd.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs