Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3046 tot 3050
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

John Embry: “Blijf sterk, bezit GOUD & zilver en wacht …”

Volgens John Embry van Sprott Asset Management is de wereld niet wat het lijkt. Er zijn veel te veel schulden, in alle landen en op alle niveaus. Als je te veel schulden hebt, kan je geen nieuwe schulden creëren om de economie te laten groeien. In die situatie zitten we nu globaal. Alle reeds gemijnd GOUD ter wereld is zo'n $ 7 biljoen waard, dit is veel te weinig om de bordjes gelijk te hangen. Er is dus een veel hogere GOUDprijs nodig.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Heft Europa de beperkingen om GOUD te verkopen op?

Mogelijk maken de Europese centrale banken een einde aan hun beperking om GOUD te verkopen. De beperking werd voor het eerst ingesteld in 1999 en was onrechtstreeks de aanleiding voor de enorme stierenmarkt van GOUD deze eeuw. De Europese centrale banken bevestigen wel dat het opheffen van deze beperking niet wil zeggen dat ze ook effectief GOUD gaan verkopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie GOUDprijs?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de GOUDmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de GOUDprijs plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Stieren verliezen winnende hand op de GOUDmarkt

Het kan verkeren zei ene Bredero. Vorige week kraakte de GOUDprijs nog de ene weerstand na de andere terwijl het deze week weer helemaal de andere richting uit gaat. Na verdere 'tapering' door de Federal Reserve staat de GOUDprijs op het laagste niveau in 3 weken - aldus Kitco...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

GOUDprijs kende beste start dit jaar sinds 1983

De overgang van oud naar nieuw gebeurt meestal zonder al te grote schokken op de financiële markten. Dit jaar was dat toch even anders want we zagen een merkwaardige opwaartse beweging bij de edelmetalen. De GOUDprijs steeg in een mum van tijd (een periode van bijna 3 maanden) met 15 procent, de zilverprijs voerde een gelijkaardige krachtige beweging uit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$