Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3046 tot 3050
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Dit is traditioneel het slechtste seizoen voor GOUD

De GOUDprijs beweegt zeer dikwijls in seizoensgebonden patronen. Uit meer dan 40 jaar van data, inclusief berenmarkten en stierenmarkten, blijkt dat maart traditioneel de slechtste maand van het jaar is. Maar dit wil ook zeggen dat GOUD kopen in de maand maart een zeer goede belegging is voor de rest van het jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits GOUD in trek

De GOUDprijs is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon GOUD kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïne verscheept zijn GOUD naar de Verenigde Staten

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn GOUDvoorraad, zo'n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het GOUD ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton GOUD naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren.

Bron:
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Chinese vraag naar GOUD daalt met 17%

Volgens de China Gold Association zal de vraag naar GOUD vanuit China in het eerste kwartaal van dit jaar 17% lager uitvallen dan een jaar geleden. Volgens Zhang Yongtao, vice-voorzitter van de China Gold Association, daalt de vraag van 300 metrische ton GOUD in het eerste kwartaal van 2013 naar 250 ton in dezelfde periode van dit jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Het grote geld mikt op stijging GOUDprijs

Enkele maanden geleden werden GOUD, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen door zowat iedereen uitgespuwd. Edele metalen hadden geen toekomst meer, zo werd overal verkondigd. De GOUDprijs kan alleen maar gaan dalen en de uiteindelijke bodem zou diep onder 1,000 Dollar komen te liggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$