EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3051 tot 3055 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

FBI: "mogelijk voor $2,7 miljoen GOUD en zilver begraven"

De FBI heeft een Roemeens echtpaar opgepakt in verband met mogelijke belastingontduiking. Het echtpaar heeft twee kinderen en de vrouw is in verwachting van een derde kind. De autoriteiten in Amerika vermoeden dat ze voor $2.700.000 aan GOUDen en zilveren munten hebben begraven in de staat Washington.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Hoe zit het met de Chinese GOUDvoorraden

De Amerikaanse GOUDspecialist Matt Insley deed een poging om op basis van de logica te achterhalen waarom de Chinezen zo veel GOUD kopen. In februari was de import van GOUD via Hong Kong met 30 procent gestegen ten opzichte van de maand voordien. Daarmee werd een trend verder gezet die al langer duidelijk was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Steven Dooley verwacht nog geen bodem bij het GOUD

GOUD was ongetwijfeld dé verliezer van 2013, het gele metaal kreeg geen enkel respijt. In verschillende schuifjes ging de GOUDprijs geleidelijk aan door de knieën en een betrouwbare bodem lijkt nog niet in zicht te zijn, als we tenminste de technische analisten mogen geloven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

GOUD staat klaar om uit te breken

De tegenstellingen omtrent GOUD in de wereld waren zelden zo groot. In Zwitserland wil men er alles aan doen om een populair initiatief de kop in te drukken waarbij Zwitserland gedwongen zou zijn om 20 % van zijn reserves aan te houden in GOUD. Oekrane daarentegen heeft laten weten dat het onmiddellijk GOUD zal proberen te kopen met het geld dat ze krijgen van het IMF, het wil daarmee de financile situatie van het land stabiliseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Groei Chinese GOUDreserves: Prioriteit I

Het belangrijkste GOUDnieuws kwam uit China met in beeld het proces van de internationalisering van de renminbi, een proces waarin de Chinese munt op termijn de rol van de dollar zal (moeten) overnemen. Gezien de complexiteit van een dergelijk proces zullen volgens de Chinese centrale bank gouverneur Zhou Xiaochuan tempo en timing (hopelijk zonder tussentijdse schokken) een belangrijke rol spelen, met de GOUDreserves als draaipunt.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs