Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3051 tot 3055
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Irak koopt 36 ton GOUD

Irak heeft in maart 36 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, waarmee het land in één klap haar GOUDreserve verdubbelt. In 2012 kocht Irak voor het laatst grote hoeveelheden GOUD. Het bewijst dat centrale banken over de hele wereld GOUD kopen ter diversificatie van valutareserves.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Negativiteit rond GOUDprijs is misleidend

Vorige week was er opnieuw veel negativiteit rond GOUD waardoor de GOUDprijs in plaats van door $ 1.400 te breken opnieuw richting $ 1.300 daalde. Maar er is veel misleiding rond de GOUDprijs volgens James Turk, het is vooral belangrijk om je niet opnieuw te laten vangen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Centrale banken kochten minder GOUD in 2013

De World Gold Council (WGC) publiceert jaarlijks haar WGC Gold Demand Trends Report en dat bevat uiteraard heel wat interessante informatie over het reilen en zeilen van de GOUDmarkt in 2013. De belangrijkste vaststelling was ongetwijfeld dat de consumenten rotsvast in GOUD blijven geloven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Zilverprijs kan nieuwe impulsen krijgen van…

De zilverprijs is tot dus ver dit jaar met ruim 10 percent gestegen. Geen slechte prestatie maar voorlopig slaagt dit edelmetaal er niet in om de GOUDprijs met verve te outperformen, iets wat in het verleden wel lukte. Maar hoe dan ook is het rotjaar 2013 al deels vergeten. Want het zilver zou nog wel eens iets heel strafs in petto kunnen hebben.

Citigroup’s commodity strategists zijn van mening dat het zilver 2 factoren mist om echt door het plafond te vliegen. Investeringsfondsen en de Chinese zonne-industrie kunnen de zilverprijs nieuwe impuls geven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Peter Schiff en Mark Dow in gevecht over GOUD

In een heftige discussie op CNBC vechten Peter Schiff en Mark Dow een mondelinge discussie uit over GOUD. Volgens Mark Dow is GOUD een speculatief object voor traders, niets meer of minder. GOUD heeft zijn aantrekkelijkheid voor deze groep beleggers verloren, nu blijkt dat het gele edelmetaal niet meer stijgt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$