EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3056 tot 3060 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

GOUDgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over GOUD met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. GOUD stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika is een nieuwe economie van illegale mijnbouw ontstaan. GOUDzoekers dringen binnen in verlaten mijnen, in een zoektocht naar het gele metaal. Door de daling van de GOUDprijs zijn verschillende GOUDmijnen in Zuid-Afrika gesloten. Toch zijn er volgens schattingen van de Zuid-Afrikaanse regering ongeveer 14.000 mensen die illegaal werkzaam zijn in de GOUDmijnsector.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Gaan pensioenfondsen eindelijk GOUD kopen ?

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

Volgens de bullion dealer Goldcore Ltd. overweegt de Financial Conduct Authority (FCA) om investeringen in GOUD toe te staan voor pensioenfondsen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika zijn duizenden illegale GOUDzoekers actief, die met gevaar voor eigen leven GOUD zoeken in gesloten mijnen. Instortingsgevaar, verstikking en misdaad zijn de gevaren die de mijnwerkers opzoeken om een paar gram GOUD per week te vinden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

“Zilver is meest ondergewaardeerde asset ter wereld” 30 april 2014 in Zilver, Zilver Kopen

“Zilver is meest ondergewaardeerde asset ter wereld” 30 april 2014 in Zilver, Zilver Kopen

Ted Butler, zilver analist sinds 1996, beweert dat zilver het meest ondergewaardeerde asset ter wereld is.

In een artikel op Silverseek zet Butler de case voor zilver uiteen. Hij houdt het simpel door te stellen dat wanneer je de meest ondergewaardeerde asset kan identificeren je de beste investering ter wereld voor ogen hebt. Het enige dat je hierna nodig hebt is geduld. Butler gaat niet in op de fundamenten van de zilvermarkt zoals het feit dat de zilverprijs momenteel op de kostprijs staat van productie of dat de bovengrondse zilvervoorraad zeer beperkt is. Hoewel deze  fundamenten zeer positief zijn, maakt Butler de case voor zilver op een vergelijkende manier ten opzichte van andere grondstoffen zoals GOUD, olie, koper etc.  Door juist deze vergelijkingen te maken kun je, volgens Butler, aantonen dat zilver de meest ongewaardeerde asset te wereld is.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs