Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 3056 tot 3060
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van GOUD is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Zilver bezig aan indrukwekkende bull run

Hoewel GOUD van beleggers de meeste aandacht opeist, doet zilver het de laatste tijd ook uitstekend. Wat heet, zilver lijkt zelfs bezig aan de langste periode van stijging sinds ten minste 45 jaar.

Bron: Hollandgold.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Waarom zijn de GOUDvoorraden op de Comex zo laag?

88%: dit is het percentage waarmee de GOUDvoorraad op de Comex daalde, het afgelopen jaar. In de afgelopen weken bouwden de 'bazen' onder de banken hun GOUDvoorraad terug op. Hiermee probeerden zij de instorting van de Comex te vermijden. Desondanks, blijft de Comex te maken te hebben met een leegloop. En deze leegloop kan, aldus vele experts, twee dingen betekenen: een einde aan GOUDhandel via de Comex, of de instorting van ons huidige monetaire systeem.

[...]

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD zet zijn opmars voort, maar pas op voor de stijging van de US dollar!

heeft een mooi rally laten zien in de afgelopen 3 maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit, dat de opmars spoedig gaat stoppen. Beleggers moeten echter wel rekening houden met de mogelijkheid, dat de US dollar in waarde gaat stijgen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de opmars van de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Eric Sprott: GOUD $2.000 dit jaar – zilver $ 50

De Amerikanen hebben het weer gedaan. Het huidige herstel van de economie komt voornamelijk op rekening van de huizenmarkt en de automarkt, twee markten die kunstmatig ondersteund worden door kunstmatig lage rentevoeten. De Amerikanen krijgen weer leningen door hun strot geduwd die ze uiteindelijk niet gaan kunnen terugbetalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$