Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3056 tot 3060
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 2 maart 2014

GOUD: manipulatie schering en inslag

De ‘GOUD gekkies’ blijken het al jaren bij het rechte eind gehad: de GOUDprijs wordt gemanipuleerd. En dat al minstens tien jaar lang, met alwéér de banken in een negatieve hoofdrol. Een grof schandaal!

Als u werkzaam bent bij een bank, keurig en degelijk uw werkzaamheden verricht, is het misschien tóch verstandig u op feestjes en partijen enigszins op de vlakte te houden wat uw beroep betreft. Hoewel ditmaal ‘slechts’ een vijftal banken betrokken is bij het zoveelste bankschandaal, en veel mensen (menen!) hier niet direct door geraakt te worden, heeft de beroepsgroep op zijn minst boter op het hoofd.

Bron:
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Willem Middelkoop verkiest GOUD boven Bitcoin

Willem Middelkoop (@wmiddelkoop) praat met Paul Buitink (@paulbuitink) over zijn nieuwe boek The Big Reset, een Engelstalig boek dat veelomvattender is dan zijn vorige boeken. Het is wat positiever en academischer. Boek is in januari uitgekomen, een Nederlandse vertaling komt er ook aan en verkoopt onder meer via Amazon.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Het verband tussen de GOUDprijs en de Chinese yuan

Er is mogelijk een verband te leggen tussen de GOUDprijs en de ontwikkeling van de waarde van de Chinese yuan. Lees verder als u wilt weten hoe dat precies zit.

We trappen ongetwijfeld een open deur in door u te vertellen dat Peter Schiff van Euro Pacific Capital positief is voor het GOUD. Positief is misschien zelfs nog te zacht uitgedrukt, eigenlijk is deze fondsbeheerder wild enthousiast over alle edelmetalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Barrick Gold maakt zich op voor een nieuwe start

Barrick Gold, ‘s werelds grootste GOUDproducent, is zichzelf aan heruitvinden. Niet-rendabele activiteiten worden gestaakt, de kosten worden gedrukt en de GOUDproductie wordt gestroomlijnd.

Het lag in de lijn van de verwachtingen dat de GOUDmijnbedrijven het effect van de daling van de GOUDprijs duidelijk zouden ondervinden. Dat bleek onder andere uit de kwartaalcijfers van Barrick Gold, de grootste GOUDproducent in de wereld, die eerder deze maand bleke bedrijfsresultaten bekendmaakte.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

GOUDmijnaandelen zullen naar een bubbel evolueren

Je krijgt niet iedere dag de mening van twee van de meest succesvolle grondstoffenbeleggers in een interview. Onderstaand interview is met Rick Rule en Doug Casey, twee heren die rijk zijn geworden door te beleggen in grondstofaandelen en die van plan zijn om dit nog eens te doen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$