EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3056 tot 3060 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Oostenrijk eist controle op GOUDvoorraad in Londen

Week 22 was de week dat Oostenrijk bekend maakte dat het land de GOUDvoorraad, opgeslagen in Londen, wil laten controleren. Duitsland deed vorig jaar dezelfde mededeling en wilde de GOUDvoorraad in New York laten controleren. Helaas kregen de Oosterburen geen groen licht op hun verzoek. Hierdoor besloot Duitsland de GOUDvoorraad deels terug te halen uit New York en Parijs. Amerika gaf vervolgens aan dat het logistiek onmogelijk zou zijn om de terug gevraagde hoeveelheid op korte termijn te verschepen. Sterker Amerika heeft aangegeven er 7 jaar voor nodig te hebben. Er werd een plan opgesteld en binnen 7 jaar zou Duitsland het opgeëiste GOUD terug krijgen. Het eerste jaar werd er slecht 7 ton van de geplande 50 ton geleverd. Nu Oostenrijk de GOUDvoorraad in Londen wil laten controleren zou het ons niets verbazen als de Oostenrijkers geen toestemming krijgen voor de controle vanuit Londen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zondag 1 juni 2014

GOUD en zilver report (Week 22)

De afgelopen week daalden de prijzen van GOUD en zilver beide met meer dan 3%. Daarmee komt de GOUDprijs op het laagste niveau in vier maanden tijd en is zilver weer even goedkoop als in de zomer van 2010. Verder in het nieuws: China koopt minder GOUD, Oostenrijk laat haar GOUDvoorraad controleren en juni is historisch gezien een slechte maand voor GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 1 juni 2014

Schokkend de financiele ineenstorting is begonnen (video history channel)

Via een bekende GOUD- en zilverspecialist is meer dan schokkende informatie bekend geworden over ons financiële systeem.

Via een bekende GOUD- en zilverspecialist is meer dan schokkende informatie bekend geworden over ons financiële systeem.

Zo schokkend en onthullend dat History Channel het interview met hem uit hun onlangs uitgezonden documentaire heeft geknipt.

Tot aan het begin van de jaren zeventig werden aandelentransacties afgehandeld met fysieke documenten. Overal zag je dan ook in steden als New York boodschappenjongens rondrennen tussen makelaarskantoren, beursgebouwen en banken. Je kocht aandelen, betaalde je bank of makelaar en je kreeg fysieke documenten om aan te tonen dat je de eigenaar was.

Lees verder op stopthebanksters.eu
Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

Sterk eerste kwartaal voor verkopen fysiek zilver

Beleggers in zilver blijven fysiek zilver accumuleren. Dit blijkt uit de verkopen van zilveren beleggingsmunten. Eerder publiceerden wij een aantal artikelen over de onderwaardering van zilver. Volgens Ted Butler, zilverspecialist, is zilver de meeste ondergewaardeerde grondstof ter wereld. Butler maakte de case voor beleggen in zilver op basis van een vergelijk van zilver met andere grondstoffen zoals koper, olie, GOUD etc. Klik hier op het artikel te lezen. Maar ook David Morgan maakt de case voor beleggen in fysiek zilver. Morgan geeft een waarde voor zilver af van $100 per troy ounce. Klik hier voor het artikel.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

Poetin: China mag in alles investeren, maar niet in GOUD of platina

Als reactie op de sancties die het westen aan Rusland heeft opgelegd na de de-facto annexatie van delen van Oekraïne, zet Poetin de deur wijd open voor investeringen uit China. De maatregel moet de Russische economie uit het slop helpen, en is een erkenning voor het feit dat China over niet al te lange tijd de grootste economische grootmacht zal zijn.

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs