Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3056 tot 3060
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

Dutch Gold & Silver Event 2014

Op zaterdag 29 maart vindt in ‘t Veerhuis te Nieuwegein het GOUD & Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event. Internationaal bekende sprekers zullen spreken over GOUD, geld, zilver, bitcoin en de economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Bewijzen GOUDprijs manipulatie steeds sterker!

In hoeverre zijn de financiële markten gemanipuleerd? De vraag stellen is één, het antwoord geven is echter een heel ander paar mouwen. Maar dat het een en ander niet pluis is, staat als een paal boven water. De manipulatie van de LIBOR rente is al een bewezen feit, er werden in deze zaak al fikse boetes uitgedeeld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

GOUDprijs stijgt door problemen in Oekraïne

De GOUDprijs heeft afgelopen vrijdag het hoogste niveau bereikt in 6 maanden tijd. De oplopende spanningen rondom Oekraïne zorgen ervoor dat beleggers afstand doen van hun stukken in aandelen en de veilige haven zoeken in GOUD. Dit kan natuurlijk ook grote gevolgen hebben op de koers van GOUD als deze problemen eenmaal zijn opgelost. Maar omdat de oplossing van deze problemen nog ver weg lijkt kan de GOUDprijs nog veel verder gaan stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Goldman Sachs en Societe Generale houden koppig vol: de GOUDprijs zal niet stijgen

Langzaam maar zeker is het sentiment rond het GOUD verbeterd. De edelmetalen raken hun stigma stilaan kwijt. Over de afgelopen 13 maanden was GOUD ofwel het favoriete speeltje van de shorters ofwel werden GOUD, zilver, platina ect. door de investeerders compleet verwaarloosd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

De Fed liegt over de opslag van buitenlands GOUD

In de kluizen van de New York Federal Reserve in Manhattan ligt ongeveer 6.700 ton GOUD, GOUD dat niet van hen is. De Fed bewaart het GOUD in hun kluizen, 400 ton voor de US Treasuries en de rest voor 60 andere landen en het IMF. Opvallend is dat de Fed geen vergoeding vraag voor het opslaan van dit GOUD, toch vriendelijk van die Amerikanen. Of zit er iets meer achter?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$