EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3061 tot 3065
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

GOUDhandel in Dubai met 73% gestegen

Dubai profiteert van de grote verschuiving van GOUD van het Westen naar het Oosten. Door de strategische ligging van de oliestaat en door de goede financiële infrastructuur wordt er veel GOUD verhandeld. De afzetmarkten zijn de oliestaten in het Midden-Oosten en de opkomende economieën in het verre Oosten. In 2013 werd er 73% meer GOUD verhandeld via Dubai dan in 2012.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Import van GOUD in India op hoogste niveau

GOUD en India, het is een moeilijke verhouding. De bevolking van het land is stapelzot op edelmetalen, maar de regering is dat een heel stuk minder. Naar de reden voor die gemengde gevoelens in regeringskringen hoeft niet lang gezocht worden. De import van GOUD is niet goed voor de Indische economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Instapmoment voor GOUD ?

GOUD heeft steun gevonden onder $ 1300 per ounce. Het rente verhaal van Yellen, stijging in 2015 deed GOUD zeker geen goed.  Het zal dan ook moeilijk voor GOUD zijn om meteen beter te performen met in het achterhoofd hogere rente en de verdere afbouw van monetaire steun in de VS. Echter we hebben het recent al vaker gezien, dat wanneer er uit de ETF gerelateerde producten gestapt wordt, aan de andere kant van de wereld de fysieke vraag aanwakkert. De juwelenbranche in Azië leeft dan wel niet meer zoals een aantal jaren geleden, maar de lagere niveau’s zijn toch steeds goede instapmomenten gebleken.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Toekomstverwachting voor GOUD is positief

GOUD begon het jaar meteen goed. De GOUDprijs wist namelijk vanaf de eerste handelsdag in 2014 flink te stijgen. En dit is zeker niet onopgemerkt gegaan. Vele investeerders staan weer in de rij voor een positie in GOUD. Het eerste kwartaal zorgde voor een flinke opleving. Maar hoe ziet de toekomst verwachting eruit voor het GOUD?

Het eerste kwartaal heeft er voor gezorgd dat het sentiment een stuk positiever is geworden. Aan het einde van 2013 konden wij al concluderen dat de GOUDprijs flink was afgestraft. Dit was overigens niet alleen het geval bij GOUD, andere edelmetalen moesten ook flink inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Update week 14: Rusland & Iran in ruilhandel

Update week 14: Rusland & Iran in ruilhandel en zilveren beleggingsmunten populair 08 april 2014 in Algemeen, Macro Nieuws, Zilver

Update week 14: Rusland & Iran in ruilhandel en zilveren beleggingsmunten populair 08 april 2014 in Algemeen, Macro Nieuws, Zilver

Afgelopen week steeg de GOUD- en zilverprijs licht. GOUD liet een plus zien van 0,72% waar de zilverprijs met 0,60% steeg. Vrijdag werd het banencijfer in de VS bekend gemaakt. Het cijfer kwam uit op 192.000 waar gemiddeld gerekend werd op 200.000 extra banen. GOUD en zilver profiteerde van hetĀ tegenvallende cijfer.

Lees verder op thebullionhouse.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs