Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3066 tot 3070
Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Nederlandse Jeugd koopt steeds meer GOUD

Steeds meer jongeren kopen GOUDen munten en GOUDstaven om daarmee hun pensioen zeker te stellen. Dit stellen Nederlandse GOUDhandelaren. „Het aantal van deze klanten is in 2013 bij ons verdriedubbeld.”

Volgens Marleen Evertsz van GoldRepublic, een online beleggingsplatform voor fysiek GOUD, hebben de jonge GOUDbeleggers geen of minder vertrouwen in traditionele pensioenspaarpotten. Zij willen liever iets tastbaars. „Het is de nieuwe generatie die geen hypotheek krijgt en een studieschuld heeft. Zij zien dat hun ouders niet het beloofde pensioen ontvangen en zij verwachten zelf nog minder te krijgen. Zij kopen elke maand bijvoorbeeld voor 200 of 300 euro stukjes GOUD.”

Bron: Goldrepublic.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

De Krim behoort weer aan de 'Kriminelen' toe - GOUD boet in

Nu het duidelijk is dat de Krim weer bij de ‘Kriminelen’ hoort, zijn beleggers weer massaal op de roze wolk geklommen. Europese beurzen herpakken zich in het kielzog van Wall Street. Alleen Rusland mag beginnen te vrezen voor de gevolgen van de verlaging van zijn kredietwaardigheid. Voor de GOUDprijzen allerminst positief; de positieve trend begint sinds januari opeens toch te stagneren. GOUD, dat afgelopen maandag direct na het Krim-referendum op net geen 1400 dollar stopte, ondergaat de langste verliesreeks sinds afgelopen november.

[...]

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

GOUDprijs met meer dan 15% omhoog in 2014

[...]

De spanningen in de Oekraïne lijken meer vat te hebben op GOUD dan op de olieprijs. De aandelenhandel ligt weer wat onder druk, maar dat is bijna altijd inherent aan een stijgende GOUDprijs. De recente aanpak in China kan ook verstorend gaan werken op een stijgende GOUDprijs indien hierdoor de fysieke vraag uit dit land zou gaan teruglopen. Dit zal de komende maanden waarschijnlijk wel duidelijk gaan worden. Mochten de Chinese autoriteiten de controle over dit proces gaan verliezen kan dit wederom een vlucht in GOUD e.d. gaan betekenen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Is zilver nog te duur tegenover GOUD?

We hoeven u uiteraard niet te vertellen dat 2013 een belabberd jaar is geweest voor de edelmetalen. Ondanks een beperkt herstel tijdens de laatste week zullen bezitters van GOUD en zilver met zeer gemengde gevoelens terugblikken op het voorbije jaar. Eigenlijk was het niets anders dan kommer en kwel in 2013.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

John Embry: “Blijf sterk, bezit GOUD & zilver en wacht …”

Volgens John Embry van Sprott Asset Management is de wereld niet wat het lijkt. Er zijn veel te veel schulden, in alle landen en op alle niveaus. Als je te veel schulden hebt, kan je geen nieuwe schulden creëren om de economie te laten groeien. In die situatie zitten we nu globaal. Alle reeds gemijnd GOUD ter wereld is zo'n $ 7 biljoen waard, dit is veel te weinig om de bordjes gelijk te hangen. Er is dus een veel hogere GOUDprijs nodig.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$