EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3081 tot 3085 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Zimbabwe geeft GOUD en diamanten als onderpand voor lening

Zimbabwe zal de toekomstige opbrengst uit de export van diamanten en GOUD als onderpand aanbieden aan de Chinezen. China heeft voor $1,5 miljard uitgeleend aan Zimbabwe, maar het is de vraag of die lening wel op tijd terugbetaald kan worden. Het land heeft veel schulden af te lossen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

De Top 10 GOUD van de wereld

Op basis van de cijfers over het jaar 2013 blijkt dat China het land is dat het meeste GOUD produceert. China mijnde in 2013 zo’n 14 miljoen ounces GOUD. De mijnproductie groeide afgelopen jaar met 6% ten opzichte van 2012 (ruim 13 miljoen ounces GOUD). Het tweede land is Australië met ruim 8,5 miljoen ounces GOUD. Ook Australië zag de output van de mijnen groeien. De stijging kwam neer op 5%. De USA boekte een daling van 2% en werd ingehaald in 2013 door de Russen, die een groei boekte van maar liefst 8%. Het vijfde land is Afrika en noteerde een lichte groei van 1%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Het westen verliest steeds meer de macht over GOUD

In het westen wordt GOUD aanzien als een barbaars relikwie, in het oosten wordt GOUD aanbeden. Het westen onderdrukt GOUD omdat dit een barometer is voor de financile gezondheid van een munt of natie. De westerse munten zijn klinisch dood, maar het grote publiek mag dit niet weten. In het oosten kan men GOUD wel naar waarde schatten, maar ontbreekt de infrastructuur nog maar daar komt snel verandering in.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Tijd om toe te geven dat de piek in de GOUDprijs achter ons ligt ?

De GOUDprijs stagneert al enige tijd rond $ 1.300. Recent circuleerde er een grafiek over de GOUDprijs die aangaf dat de GOUDprijs in 2011 een gelijkaardig piek beleefde als in de jaren 70. Aangepast aan inflatie zou de GOUDprijs in 2011 even hoog hebben gestaan als $ 850 eind jaren 70. Is $ 1.300 dan een laatste kans om te verkopen of is die grafiek verkeerd en is dit de laatste kans om nog te kopen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Dubai bouwt nieuwe GOUDsmelterij voor $60 miljoen

In de woestijn net buiten Dubai wordt op dit moment één van de grootste GOUDsmelterijen ter wereld gebouwd. De bouw van deze nieuwe smelterij, die volgend jaar gereed is, kan volgens Reuters een betere balans opleveren in de wereldwijde GOUDindustrie.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs