Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 3081 tot 3085
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD zet zijn opmars voort, maar pas op voor de stijging van de US dollar!

heeft een mooi rally laten zien in de afgelopen 3 maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit, dat de opmars spoedig gaat stoppen. Beleggers moeten echter wel rekening houden met de mogelijkheid, dat de US dollar in waarde gaat stijgen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de opmars van de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Eric Sprott: GOUD $2.000 dit jaar – zilver $ 50

De Amerikanen hebben het weer gedaan. Het huidige herstel van de economie komt voornamelijk op rekening van de huizenmarkt en de automarkt, twee markten die kunstmatig ondersteund worden door kunstmatig lage rentevoeten. De Amerikanen krijgen weer leningen door hun strot geduwd die ze uiteindelijk niet gaan kunnen terugbetalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Mondiale GOUDproductie stijgt, voor nu

De mondiale GOUDproductie bedroeg vorig jaar 2,980 ton. En dat is een lichte stijging van 4 procent versus 2012. Echter, op middellange termijn ligt een stevige daling voor de hand en dat is goed nieuws voor de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

China wil niet de Yuan als wereldreservemunt, maar SDR’s

China koopt in een snel tempo fysiek GOUD, zoveel is duidelijk. De reden daar achter is dat China weet dat het huidige systeem van fiat geld niet houdbaar meer is. Ze weten dit al sinds de val van Lehman Brothers en sindsdien proberen ze zoveel mogelijk fysiek GOUD te bemachtigen. Want als de monetaire kaarten worden geschud, zal diegene met het meeste GOUD het meeste te zeggen hebben.

Bron:
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD voor Oostenrijkse atleten

Het Österreichisches Olympisches Comité (OOC) beloont Oostenrijkse sporters die een medaille behalen tijdens de Olympische Spelen met GOUDen Philharmoniker munten, zo schrijft de Oostenrijkse site Format . Wie GOUD behaalt ontvangt maar liefst 17 GOUDen munten. Met een actuele prijs van ongeveer duizend euro per munt heeft deze prijs een waarde van €17.000.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$