Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3086 tot 3090
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Peter Schiff praat banen, GOUD en Janet Yellen

Peter Schiff gaf vorige week zijn kijk op de ontwikkelingen in de markten. En wat hij zag was niet bepaald geweldig. Het aantal nieuwe banen in de VS in januari 2014 viel behoorlijk lager uit dan eerder was verwacht. En blijkbaar zoekt de overheid een excuus bij het slechte weer, ronduit belachelijk volgens Peter Schiff.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Ook zilver ontwaakt

De beleggers in zilver hebben er lang op moeten wachten. Enkele jaren geleden was 'the sky the limit' voor het kleine broertje van GOUD. En terwijl de GOUDprijs al enkele weken bezig is met een opmars, was het voor zilver wachten tot eind vorige week om een definitief signaal te krijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

4 grafieken over GOUD die je hart sneller doen slaan

Je kunt er niet naast kijken, het momentum van GOUD zit goed. Tegen alle verwachtingen in is GOUD het best presterend actief op de financiƫle markten dit jaar. Onderstaande 4 grafieken laten de GOUDbeleggers alvast hun hart sneller slaan, aldus US Funds. GOUD had er vorige week zijn beste week opzitten sinds oktober vorig jaar, de call opties voor een GOUDprijs van $ 2.200 tegen juni 2015 stegen afgelopen week 24 %, maar er is meer.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

TOV-Hazel: GOUD door $ 1300 per ounce

Na een aantal testjes op $ 1279 is GOUD er vorige week goed doorheen gebroken. Het $ 1300 weerstandspunt werd hierna ook doorbroken en GOUD noteerde aan het eind van de laatste handelsdag van vorige week $ 1318,75. Ook het zilver haalde iets van achterstand in en noteert boven $ 21 per ounce.

[...]

Bron: goldrepublic.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

The Usual Suspects: GOUD, Geld & China

Deze week ging de aandacht met name uit naar de banencijfers uit de Verenigde Staten waarbij met name gekeken werd of de tegenvallende cijfers van vorige maand een uitzondering waren, of juist het begin van een nieuwe trend. Inmiddels weten we dat er deze week 20.000 minder aanvragen zijn geweest maar dat de banengroei in de VS weer tegenviel. Tevens maakten de BoE en de ECB bekend een pas op de plaats te maken en het huidige beleid te handhaven.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$