EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3091 tot 3095 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Investeerders hebben de markt voor platina ontdekt

Vorig jaar was geen goed jaar voor het GOUD en dat heeft tot gevolg geleid dat sommige investeerders op zoek zijn gegaan naar alternatieven. De aandacht werd gericht op het bredere aanbod aan edele metalen. In dat universum moet natuurlijk ook platina gesitueerd worden. Platina vindt vooral toepassing in de wereld van de autokatalysatoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Investeerders bouwen voorraden in GOUDen munten af

Traditioneel wordt in de sector van het GOUD de verkopen van de GOUDen munten als een betrouwbare barometer beschouwt voor de populariteit van het GOUD op dat moment. Die populariteit laat momenteel nogal wat te wensen over, zo blijkt uit de posities die nog in GOUDen munten aangehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 mei 2014

Vraag naar GOUDen sierraden stijgt in Q1

De vraag naar GOUD vanuit consumenten in de Aziatische landen is in het eerste kwartaal gedaald. Daarnaast is de samenstelling van de GOUDvraag gewijzigd.

De vraag naar GOUD vanuit consumenten in de Aziatische landen is in het eerste kwartaal gedaald. Daarnaast is de samenstelling van de GOUDvraag gewijzigd.

De vraag naar GOUD bereikte vorig jaar in China een recordnivo. In het eerste kwartaal van 2014 daalde de vraag volgens de World Gold Council met 18 procent. De totale vraag kwam uit op 263 ton GOUD in het eerste kwartaal. De vraag naar GOUDbaren en GOUDen munten daalde met 55%. Daar tegenover steeg de vraag naar sierraden met ruim 10%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 mei 2014

World Gold Council ziet vraag naar GOUD stabiliseren

De vraag naar GOUD was in het eerste kwartaal van dit jaar vergelijkbaar met een jaar eerder, zo blijkt uit cijfers die de World Gold Council vandaag publiceerde. De vraag naar GOUDbaren en munten was beduidend lager, maar ook stopte de grote verkoopgolf van ETF GOUD. Netto zijn deze twee verschuivingen tegen elkaar weg te strepen. De vraag is nog altijd beduidend lager dan in het tweede kwartaal van vorig jaar, toen een grote prijsdaling van GOUD veel nieuwe kopers aantrok.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

India maakt importeren GOUD en zilver nog duurder

India verhoogt opnieuw de invoerheffing op GOUD en zilver in een poging de import van edelmetalen te ontmoedigen. Het land heeft een chronisch tekort op haar betalingsbalans, omdat de bevolking spaargeld stelselmatig omzet naar GOUD. Dat GOUD moet geïmporteerd worden en dat onderdrukt de waarde van de roepie.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs