Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 311 tot 315
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 januari 2017

Is dit slechts een correctie voor de GOUDprijs?

Sinds de zomer van 2016 hebben de GOUDbeleggers uit een ander vaatje moeten tappen. De GOUDprijs is namelijk sinds die tijd van richting veranderd en dat wist te zorgen voor hernieuwd pessimisme over de toekomst van het gele edelmetaal.

Zo lieten diverse zakenbanken de afgelopen tijd weten dat ze geen enkel heil zien in het edelmetaal. Sterker nog, de GOUDprijs zou de komende tijd volgens diverse analisten met nog tientallen procenten in waarde kunnen gaan dalen!

Deze grafiek van de GOUDprijs verdient de nodige aandacht

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 januari 2017

Waarom nú het moment is om GOUD te kopen

Overheden azen op 100% controle over uw financiële situatie

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 januari 2017

Dit kan zorgen voor een hogere GOUDprijs in 2017

De GOUDsector heeft er een bewogen beursjaar opzitten. Tijdens het eerste halfjaar van 2016 wist de GOUDprijs flink in waarde te stijgen, maar daarna wist het opnieuw in een dalende trend te belanden. De afgelopen weken is de GOUDprijs hard in waarde gedaald en steeds meer beleggers vragen zich af of het gele edelmetaal op dit moment weer koopwaardig is.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 3 januari 2017

Wikileaks over papierGOUD en volatiliteit GOUDprijs (1974)

De beste manier om het bezit van GOUD te ontmoedigen is door de volatiliteit van de GOUDprijs te verhogen. Dat moeten de beleidsmakers in de Verenigde Staten gedacht hebben toen het privé bezit van GOUD in 1974 weer werd toegestaan.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 2 januari 2017

Ontdekkingen GOUDmijnen in tien jaar met 85% gedaald

GOUDmijnen moeten steeds meer moeite doen om nieuwe GOUDreserves aan te boren, zo blijkt uit cijfers die Bloomberg verzamelde. Ondanks het feit dat de sector veel meer geld investeert in exploratie wordt er bijna elk jaar minder GOUD gevonden. Vergelijk je de ontdekkingen van GOUDaders in 2015 met die van 2006, dan is er zelfs sprake van een daling van 85%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$