Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3101 tot 3105
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

GOUD gaat nog veel hoger

De GOUDprijs heeft een sterke start genomen in 2014. Maar sterk is een relatief begrip op de markten. Amper 2  jaar geleden stond de GOUDprijs boven $1.700 per troy ounce. Beleggers stonden op dat moment te trappelen om op dips GOUD bij te kopen. Iedereen was op dat moment een beetje GOUD gek.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zondag 9 maart 2014

GOUD mogelijk naar $ 1400 Invinco Benelux

De opsteller van het rapport had echter buiten de waard gerekend. President Poetin besloot ongeveer op hetzelfde moment Russische troepen naar het schiereiland de Krim te sturen en het eiland de facto te annexeren. De crisis leek te escaleren, toen op zondag de nieuwe minister-president van Oekraïne het optreden van Rusland een de facto oorlogsverklaring noemde. GOUD schoot door de barrière van $ 1350 per troy ounce heen. Voor een deel was de snelle prijsstijging een teken van ongerustheid van beleggers, dat het westen te zeer bij het conflict betrokken zou kunnen raken. Dat zou Rusland ertoe kunnen brengen het olie- en gaswapen in te zetten. In deze omstandigheden vervult GOUD voor veel beleggers weer de rol van Safe Haven.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 9 maart 2014

GOUD en Zilver report (Week 10)

De GOUDprijs steeg afgelopen week met een half procent, terwijl zilver 1,88% goedkoper werd. De prijzen van beide edelmetalen kwamen deze week nauwelijks van hun plaats. Wel waren er ontwikkelingen in de valutamarkt, want de euro bereikte door goede macro-economische cijfers uit de Eurozone het hoogste niveau tegenover de dollar sinds oktober 2011.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 8 maart 2014

Ook Mexico kan fluiten naar GOUD van de centrale bank

Opgeslagen GOUD en centrale banken, het blijft een ongelukkige combinatie. Na Duitsland heeft ook Mexico grote moeite het bij andere centrale banken opgeslagen GOUD terug te kijgen.

Iedereen kent inmiddels de lijdensweg van de Duitse centrale bank wat betreft haar strijd om het eigen GOUD terug te krijgen. De Bundesbank heeft GOUD opgeslagen bij een aantal bevriende centrale banken, maar bepaald de Federal Reserve, de Banque of France en de Bank of England.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 8 maart 2014

GOUD & Zilver manipulatie

De GOUD- en zilverprijs manipulaties worden steeds duidelijker. Op 6 februari werd de prijs van GOUD en de beurs-futures tegelijkertijd gemanipuleerd. "Het kartel (elite broederschap) heeft getoond dat ze blijft doorgaan de papieren of elektronische markt voor GOUD te manipuleren. Dat is waar hun kracht ligt. Wanneer je een digitale drukpers hebt, die de Fed en de BIS beiden hebben, en je moet massief de banken die jouw agentbanken zijn backstoppen – zoals JP Morgan en Goldman Sachs – in een GOUDmarkt waar bijna niemand fysieke levering verlangt, zoals op de Comex, kun je in wezen naar vrije wil die markt misbruiken en manipuleren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$