EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3106 tot 3110 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Dit is de essentie waarom iedereen fysiek GOUD moet hebben

GOUD, fysiek GOUD, is als een verzekering tegen financieel onheil. Vergelijk het met je brandverzekering of autoverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, je hoopt dat er geen ongelukken gebeuren met deze goederen die veel geld kosten … maar als er iets gebeurt, ben je blij dat je een verzekering hebt waar je op kan terugvallen. GOUD is voor het geval dat de monetaire wereld in elkaar zakt, want als het in elkaar zakt, zal het snel gaan en dan heb je niet meer de kans om GOUD te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

GOUDkoorts is ook aanwezig in Burkina Faso

Diverse malen hebben wij al de vinger gelegd op landen die te maken hebben met een genoemde ‘GOUDkoorts’. Deze GOUDkoorts is bijvoorbeeld enorm groot in China, maar in Burkina Faso is het verhaal totaal anders. Terwijl de mensen in China gek zijn van GOUDensieraden is het voor de mensen in Burkina Faso bittere noodzaak om het GOUD te vinden.

In Burkina Faso leeft de regering letterlijk van de opbrengst die het GOUD hun brengt. Het is een armoedig land met weinig opgeleide mensen. Vooral de jeugd is in een donker hoekje gezet, zij moeten vaak noodgedwongen werken in de mijnen om het land in leven te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

Willem Middelkoop: Waarom werd GOUD geld?

Goederen kunnen in veel gevallen dus als geld fungeren, als ze maar wel aan een aantal eisen voldoen: ze moeten makkelijk deelbaar, draagbaar, niet-bederfelijk en schaars zijn. Maar wil je ermee kunnen ruilen, rekenen en sparen – drie functies die onmisbaar zijn in een efficiënte samenleving – dan heeft geld een aantal belangrijke voordelen boven waardevolle goederen.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

GOUD en zilver report (Week 19)

De GOUDprijs bleef afgelopen week vrijwel onveranderd op €936 per troy ounce. De zilverprijs daalde met 0,9% naar ongeveer €447 per kilo. De prijzen daalden in aanloop naar de persverklaring van Federal Reserve topvrouw Yellen, die eigenlijk weinig nieuws te melden had. De vraag naar GOUD en zilver is de laatste maanden relatief laag, wat ook te zien is aan de verkoopcijfers van verschillende munthuizen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

FBI: "mogelijk voor $2,7 miljoen GOUD en zilver begraven"

De FBI heeft een Roemeens echtpaar opgepakt in verband met mogelijke belastingontduiking. Het echtpaar heeft twee kinderen en de vrouw is in verwachting van een derde kind. De autoriteiten in Amerika vermoeden dat ze voor $2.700.000 aan GOUDen en zilveren munten hebben begraven in de staat Washington.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs