Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3111 tot 3115
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Bundesbank geeft interview over zijn GOUDreserves

Duitsland is een van de meest GOUD-gezinde landen in Europa. Om het gemor van de bevolking te sussen, werd overeen gekomen om een deel van de GOUDreserves terug te halen naar Duitsland. Aangezien Duitsland vorig jaar slechts 5 ton GOUD repatrieerde uit de Verenigde Staten, daalt de geloofwaardigheid opnieuw over het reddingsplan van de Duitse GOUDvoorraad in Amerika.

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Financial Times verwijdert artikel over manipulatie GOUDprijs

De Financial Times heeft een artikel van zijn website verwijderd waarin stond te lezen dat de GOUDprijs tussen januari 2010 en december 2013 zowat de helft van de tijd is gemanipuleerd. Via de Google cache is het artikel nog wel in zijn geheel te lezen.

Het artikel steunde op een analyse van Fideres, een adviesbureau inzake investeringen. Volgens Alberto Thomas van Fideros is de koersevolutie van GOUD 50% van de tijd ‘verdacht’.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

3 Waarschuwingssignalen van een stijgende GOUDprijs

Analisten zijn meestal verdeeld over verschillende onderwerpen. Maar begin dit jaar was iedereen het er over eens: GOUD zou verder dalen naar $ 1.000 / ounce. Tot op heden heeft de GOUDprijs weer iedereen in de maling genomen. Een stijgende GOUDprijs kan duiden op onheil en in het verleden was de GOUDprijs meer juist dan fout. Dit zijn de mogelijke struikelblokken volgens MarketWatch

Bron:
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Schat van 1400 GOUDen munten gevonden in Californië

In Californië hebben een man en een vrouw letterlijk een pot met GOUD gevonden. De vondst werd vorig jaar al gedaan, maar is nu pas bekend gemaakt. Op hun eigen grondgebied zagen ze een glimmend object, wat al snel een GOUDen munt bleek te zijn. Ze begonnen te graven en haalden achter elkaar diverse blikken vol met GOUDen munten uit de grond. In totaal werden er acht blikken opgegraven, een schat van meer dan 1.400 munten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Artikel over manipulatie GOUDprijs verdwijnt mysterieus

Op 24 februari publiceerde The Financial Times een artikel dat de GOUDprijs in 50 % van de gevallen gemanipuleerd werd tussen januari 2010 en december 2013. The Financial Times is uiteraard geen kleine krant, als zoiets gepubliceerd wordt, gaan er alarmbelletjes af bij de grote banken. Mogelijk hebben de Jamie Dimons hun beklag gedaan want het artikel is ondertussen van de site verdwenen. Gelukkig staat de technologie voor niks tegenwoordig, het originele artikel  Lees je hierLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$