Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 3116 tot 3120
Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

Waar is het GOUD van Oekraïne?

De Oekraïne repatrieert zijn GOUD. Brecht was er al vroeg bij met zijn melding in z’n nieuwsbrief:

In de nacht van donderdag op vrijdag kamen 4 vrachtwagens en 2 minibusjes toe op de luchthaven van Kiev.  De  vrachtwagens reden rond zonder nummerplaat.

Het transport werd begeleid door 15 gemaskerde mannen in zwarte uniformen.  Een aantal van hen waren bewapend met machinegeweren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïens GOUD mogelijk in Amerikaanse handen

Het rommelt nog steeds in Oekraïne. Volgens de laatste geruchten is het Oekraïens GOUD mogelijk op een vrachtvlucht onderweg naar de VS. Tenminste, dat lazen we op de alternatieve mediasite KWN.

Volgens fondsbeheerder William Kaye heeft hij van zijn contacten vernomen dat in het holst van de voorbije nacht een vrachtvliegtuig, met aan boord de GOUDreserves van Oekraïne, is vertrokken met bestemming New York. William Kaye is niet de eerste de beste, hij werkte 25 jaar bij Goldman Sachs en is diep ‘geconnecteerd’ in de financiële middens. Alle relevante informatie over de GOUDmarkt ontvangt Kaye quasi onmiddellijk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Grote interesse van Aziatische kopers voor Zwitsers GOUD

De verhuis van de GOUDvoorraden van het westen naar het oosten gaat in onverdroten tempo verder. De Aziatische kopers liggen niet echt wakker van de prijsschommelingen bij GOUD, ze kopen zowel bij slecht als bij goed nieuws. Ook van het tapering programma van de Amerikaanse centrale bank trekken ze zich niets aan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Interview: GOUD, Geld en Bitcoin

Paul Buitink van deBitcoin.org sprak met Frank Knopers van Marketupdate.nl over GOUD, geld en bitcoins. Hoe verhouden deze drie zich tot elkaar? Is Bitcoin een alternatief voor geld, GOUD of beide? Het interview duurt een half uur.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Volledige GOUDvoorraad Oekraïne naar de FED

Volgens William Kaye, Founding Partner en Vice Chairman van de The Pacific Group, is de totale GOUDvoorraad van de Oekraïne gisteren naar overgebracht naar Verenigde Staten. Het GOUD zou via Boryspil Airport in Kiev naar New York gevlogen zijn. Het zou gaan om in totaal 33 ton GOUD wat een waarde heeft van zo’n $1,5 tot $2 miljard.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$