Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3121 tot 3125
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit model voorspelt een verdubbeling van de GOUDprijs

Gary Christenson van Gold Silver Worlds stelde een model samen dat volgens hem van 1971 tot 2013 een correlatie had van 0,98 met de “smoothed “ GOUDprijs. De kracht van het Equilibrium Gold Price (EGP) ligt er in dat het geen rekening houdt met de GOUDprijs, maar met factoren die een invloed kunnen hebben op de GOUDprijs. Volgens dit model kan de GOUDprijs dan nog eens verdubbelen de komende jaren.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Update week 10:

Week 10 van 2014 was de week waarin de onrust in Oekraïne enigszins afnam, de kwetsbaarheid van de Amerikaanse Dollar steeds duidelijker wordt, de CEO van een Bitcoin-Exchange dood werd aangetroffen en de baas van s ‘werelds grootste GOUDmijn de prijs van GOUD naar de $2000 ziet gaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Gundlach: ‘Ik ga dit jaar voor obligaties en GOUD

De geschiedenis herhaalt zich soms, maar dan meestal in een gewijzigde vorm. Dat geldt echter in veel mindere mate voor de beurzen. Het ene jaar is daar soms het spiegelbeeld van het vorige en dat heeft natuurlijk te maken met de gewijzigde omstandigheden op de markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Hoe zit het ondertussen met platina en palladium

Zonder al te veel aandacht zijn de edelmetalen palladium en platina bezig aan een sterke opmars. Op de financiële markten ligt de focus altijd op GOUD en zilver, maar de twee andere edelmetalen lopen hun eigen parcours en dit heeft in bepaalde omstandigheden zo zijn voordelen. Platina en palladium breken nu uit na eerdere pogingen de laatste 12 maanden. Vooral voor palladium ziet het plaatje er goed uit aldus Gold Silver Worlds.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

GOUD gaat nog veel hoger

De GOUDprijs heeft een sterke start genomen in 2014. Maar sterk is een relatief begrip op de markten. Amper 2  jaar geleden stond de GOUDprijs boven $1.700 per troy ounce. Beleggers stonden op dat moment te trappelen om op dips GOUD bij te kopen. Iedereen was op dat moment een beetje GOUD gek.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$