Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 3126 tot 3130
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Mis de grote GOUDtrend niet!

GOUD en China vormen twee handen op één buik, we kunnen dat niet genoeg herhalen. En moet de toenemende welvaart in China is die GOUDhonger nog lang niet gestild. Mis deze sterke trend niet!

2013 was een bewogen jaar voor GOUDbeleggers. De totale waarde van de Amerikaanse Exchange-Traded Funds (ETF’s) die in GOUD investeren daalde met net geen $75 mrd. Af en toe was er sprake van een ware verkoopgolf: beleggers struikelden over elkaars heen om hun posities in GOUD af te bouwen.

Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Overzicht geeft inzicht

Terwijl GOUD en zilver met de dag meer glans krijgen, en de HUI, de index van de grootste GOUDmijnbedrijven dit jaar al 25,9 % gestegen is en de GLDX, waarin de wat kleinere producenten zijn ondergebracht zelfs al 45,5 %, kan het geen kwaad het lange termijnplaatje er weer eens bij te halen.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Hoe olie de werkelijke waarde van GOUD kan onthullen

Iran, of welke andere grote oliestaat dan ook, heeft de macht om het huidige dollarsysteem om zeep te helpen. Door olie in fysiek GOUD af te rekenen, zonder tussenkomst van de dollar, kan het GOUD opnieuw gewaardeerd worden tegen een veel hogere koers. Dit zal een einde maken aan de derivatisering van de hele GOUDmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Peter Schiff praat banen, GOUD en Janet Yellen

Peter Schiff gaf vorige week zijn kijk op de ontwikkelingen in de markten. En wat hij zag was niet bepaald geweldig. Het aantal nieuwe banen in de VS in januari 2014 viel behoorlijk lager uit dan eerder was verwacht. En blijkbaar zoekt de overheid een excuus bij het slechte weer, ronduit belachelijk volgens Peter Schiff.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Ook zilver ontwaakt

De beleggers in zilver hebben er lang op moeten wachten. Enkele jaren geleden was 'the sky the limit' voor het kleine broertje van GOUD. En terwijl de GOUDprijs al enkele weken bezig is met een opmars, was het voor zilver wachten tot eind vorige week om een definitief signaal te krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$