EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3131 tot 3135 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Bull market voor GOUD is nog maar in de beginfase

GOUD heeft een sterke start genomen in 2014 en alles wijst er op dat de opgaande beweging in de komende maanden nog een verlengstuk zal krijgen. De markt is namelijk uitgekuist, zoals dat door de waarnemers wordt genoemd, wat betekent dat al wie zijn GOUD wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

ABN verhoogt koersdoel GOUD

ABN heeft haar koersdoel voor GOUD verhoogd van $800 naar $925 per troy ounce. Dat is nog steeds ver beneden de actuele GOUDprijs van $1.280 per troy ounce. Analisten van de bank zijn van mening dat een herstellende economie de vraag naar GOUD negatief zal beïnvloeden. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg de GOUDprijs met bijna 8%.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

GOUDgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over GOUD met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. GOUD stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika is een nieuwe economie van illegale mijnbouw ontstaan. GOUDzoekers dringen binnen in verlaten mijnen, in een zoektocht naar het gele metaal. Door de daling van de GOUDprijs zijn verschillende GOUDmijnen in Zuid-Afrika gesloten. Toch zijn er volgens schattingen van de Zuid-Afrikaanse regering ongeveer 14.000 mensen die illegaal werkzaam zijn in de GOUDmijnsector.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Gaan pensioenfondsen eindelijk GOUD kopen ?

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

Volgens de bullion dealer Goldcore Ltd. overweegt de Financial Conduct Authority (FCA) om investeringen in GOUD toe te staan voor pensioenfondsen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs