Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3136 tot 3140
Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Weerstand in GOUDprijs

De GOUDprijs lag de laatste dagen van de vorige week weer wat onder druk.  Dit keer door wat positievere data van de economie in de VS. Onder andere het consumentenvertrouwen was toegenomen. Hierdoor trok de aandelenmarkt weer wat aan en moest de GOUDprijs iets toegeven.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

US Mint ziet verkoop GOUD en zilver dalen

De US Mint heeft in de eerste twee maanden van dit jaar minder GOUD en zilver verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. De verkopen zijn na twee maanden wel beter dan in 2012, maar de cijfers van 2013 worden vooralsnog niet gebroken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

GOUD: de bordjes zijn verhangen

Het zijn niet langer beleggers die bepalend zijn voor de evolutie van de GOUDkoers. Er heeft in de markt een shift plaatsgevonden, en wel eentje die houders van fysiek GOUD hoogstwaarschijnlijk een plezier zal doen.

Eén van de koersbepalende factoren de afgelopen jaren, en zeker ook vorig jaar, was de vraag naar GOUD vanuit beleggers. En die vraag viel vorig jaar flink weg: de behoefte aan het edelmetaal als verzekering en/of belegging nam sterk af. ETF’s die posities liquideerden zorgden voor aardig wat koersdruk als gevolg van de uitstroom van al dat beleggerskapitaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Goedkoper dan dit vind je ze niet

Een stijging van 27 % sinds het begin van het jaar en toch nog extreem goedkoop, dat is de “Triple-Digit Profit Opportunity No. 1" van DailyWealth. Dit is dus nog maar het begin want GOUD royalty bedrijf Royal Gold (RGLD) is nog steeds een koopje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Volgens deze veteraan is GOUD dé opportuniteit van een generatie

Volgens Ned Goodman staan we aan de vooravond van dé opportuniteit van een generatie voor beleggers in GOUD en grondstofaandelen. Ned Goodman is een veteraan van Wall Street en heeft dus al vele watertjes doorzwommen. Over de algemene aandelenmarkt is Goodman minder positief - aldus Value Walk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$