Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 3141 tot 3145
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Grondstoffen: hiermee kunt u dit jaar veel geld verdienen

Er is een belangrijke trendwijziging op til. Beleggers in grondstoffen hebben niet de beste jaren achter de rug, sommige landbouwgrondstoffen daalden zelfs met 70 procent. Maar 2014 zou wel eens het jaar kunnen worden van een nieuwe opmars in grondstoffen. En zoals het dikwijls gaat bij grondstoffen, eens de trein vertrokken is, kan het snel gaan (kijk maar naar GOUD en de GOUDmijnaandelen).

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 16 februari 2014

GOUD en Zilver report (Week 7)

De GOUDprijs steeg afgelopen week met 3,6% naar €963 per troy ounce. De prijs van een kilo zilver steeg zelfs met 6,79% naar ruim €504 per kilogram. Beide edelmetalen staan door de prijsstijging van de afgelopen week weer op het niveau van drie maanden geleden. Desondanks is het enthousiasme voor GOUD-ETF's nog steeds beperkt. Deze beleggingsinstrumenten zagen hun GOUDvoorraden nauwelijks toenemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 februari 2014

GOUD: bears duiken in winterslaap

GOUD heeft met zijn sterke performance vriend en vijand verrast, of allicht beter: de bulls & bears. Een rondje langs de velden van professionele partijen levert een opvallend eensgezind beeld op.

GOUD sloot afgelopen week met een winst van ruim 4 procent de beste week af in zes maanden. En dat zegt uiteraard vooral iets over hoe slecht de afgelopen zes maanden (en langer), zijn geweest. Het edelmetaal heeft de wind aardig in de zeilen om een heel scala aan redenen. De meeste zijn inmiddels al ruimschoots hier aanbod geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 februari 2014

Hier gaat de GOUDprijs naar toe

GOUD is weer helemaal terug in de gratie bij beleggers. En dan wordt het beslist interessant om te eens bezien wat voor toekomstige koersen het edelmetaal allemaal in petto kan hebben voor beleggers.

De GOUDkoers is aardig los. Januari was al een relatief GOUDe maand voor het edelmetaal, maar vooral de laatste dagen gaat het hard. Beleggers lijken hun schroom toch enigszins van zich te hebben afgeschud, al zijn er nog genoeg twijfelaars en natuurlijk de nodige negatieve commentaren van de grootbanken.

Van die laatste categorie raden wij u sowieso aan dat met een flinke korrel zout te nemen. De grootbanken hebben liever niet dat u (fysiek) GOUD aankoopt, want dan kunnen ze niets aan u verdienen. De realiteit is dat terwijl diverse grootbanken om het hardst roepen dat GOUD naar de $1.000 gaat, de koers inmiddels (ruim) boven de 1.300 staat. Maargoed, wat niet is, kán natuurlijk altijd nog komen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Gold is back – to stay? (Kijk op de week)

De GOUDprijs lijkt eindelijk zijn demonen te lossen. De GOUDprijs zit sinds begin van dit jaar in een mooie opwaartse trend waarbij enkele technische weerstanden werden doorbroken. Dit heeft natuurlijk zijn effect op de GOUDmijnen, vorig jaar nog voor dood achtergelaten, dit jaar de beste aandelen op de beurs.

Eind december testte de GOUDprijs tot twee keer toe met succes de bodem van eind juni vorig jaar. Perfect op tijd een trend ommekeer voorspellen, is maar weinige gegund.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$