Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3141 tot 3145
Bron:
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is GOUD een bubbel?

De GOUDprijs staat op het moment van schrijven op $1.330 per troy ounce, een daling van bijna 31% ten opzichte van het all-time high van $1.920 per troy ounce in 2011. Was dat het einde van een GOUDbubbel? Of was de prijsbeweging van het afgelopen jaar slechts een gezonde correctie in een bull market?

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

GOUD&Zilver Event op 29 maart

En luister mee naar het vraaggesprek met Willem Middelkoop en Koos Jansen met de veelzeggende titel: The Big Reset: In Gold We Trust. Genoeg ruimte om je vragen te stellen!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Eric Sprott over de manipulatie van GOUD

Eric Sprott ziet interessante ontwikkelingen op de GOUDmarkt nu er steeds meer indicaties komen over een mogelijke manipulatie van de GOUDprijs. Centraal daarin staat het onderzoek van de Duitse BaFin, de chronologie van alle ontwikkelingen hebben niet toevallig een impact op de GOUDprijs.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is GOUD een bubbel?

Analist Dan Popescu legt aan de hand van een aantal grafieken uit waarom hij denkt dat GOUD (nog) geen bubbel is. Gecorrigeerd voor inflatie is het edelmetaal veel goedkoper dan de piek van 1980 en vergeleken met andere bubbels in aandelen en grondstoffen stelt de rally in GOUD sinds 2002 nog maar weinig voor. Ook stijgt de GOUDprijs veel minder hard dan in aanloop naar 1980.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Eerste Vaticaanse euro's met beeltenis van Franciscus

Het Vaticaan heeft de eerste euromunten met de beeltenis van paus Franciscus op de markt gebracht. De reeks van acht munten van één cent tot 2 euro kost 35 euro. Het Vaticaan heeft ook het zilveren 20 euro- en GOUDen 50 euro stuk heruitgegeven. Tevens is een zilveren gedenkpenning op de markt gebracht naar aanleiding van de heiligverklaring van de pausen Johannes Paulus II en paus Johannes XXIII op 27 april.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$