Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3141 tot 3145
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Het verband tussen de GOUDprijs en de Chinese yuan

Er is mogelijk een verband te leggen tussen de GOUDprijs en de ontwikkeling van de waarde van de Chinese yuan. Lees verder als u wilt weten hoe dat precies zit.

We trappen ongetwijfeld een open deur in door u te vertellen dat Peter Schiff van Euro Pacific Capital positief is voor het GOUD. Positief is misschien zelfs nog te zacht uitgedrukt, eigenlijk is deze fondsbeheerder wild enthousiast over alle edelmetalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Barrick Gold maakt zich op voor een nieuwe start

Barrick Gold, ‘s werelds grootste GOUDproducent, is zichzelf aan heruitvinden. Niet-rendabele activiteiten worden gestaakt, de kosten worden gedrukt en de GOUDproductie wordt gestroomlijnd.

Het lag in de lijn van de verwachtingen dat de GOUDmijnbedrijven het effect van de daling van de GOUDprijs duidelijk zouden ondervinden. Dat bleek onder andere uit de kwartaalcijfers van Barrick Gold, de grootste GOUDproducent in de wereld, die eerder deze maand bleke bedrijfsresultaten bekendmaakte.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

GOUDmijnaandelen zullen naar een bubbel evolueren

Je krijgt niet iedere dag de mening van twee van de meest succesvolle grondstoffenbeleggers in een interview. Onderstaand interview is met Rick Rule en Doug Casey, twee heren die rijk zijn geworden door te beleggen in grondstofaandelen en die van plan zijn om dit nog eens te doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

GOUDprijs langjarig gemanipuleerd!

De GOUDprijs is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gemanipuleerd. En dat niet even, maar vermoedelijk minstens tien jaar lang door de banken betrokken bij de ‘gold fixing‘.

De verhalen over manipulatie van de GOUDprijs zoemden al lang rond, vele jaren zelfs. Maar dit werd altijd schouderophalend afgedaan en uitgelegd als ‘zure reacties van GOUDbezitters die niet blij waren met de GOUDprijs’. Welnu, Bloomberg meldde zojuist nieuws waar u óf van van uw stoel valt, óf u ziet uw eigen gedachtes bevestigd. Dit rapport is explosief van aard en de betrokken banken hebben heel wat uit te leggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

The Commodities King komt met een verrassende tip

Dennis Gartman staat op Wall Street bekend als de Commodities King. De man wordt gevolgd door vele duizenden beleggers in de VS en dat is niet zomaar. Een ‘koninklijke’ tip ligt voor u klaar!

Beleggers die Dennis Gartman al enige tijd volgen, weten dat de Commodities King een fan is van GOUD. Maar dat is niet wat hij nu tipt, noch olie of koper om maar eens een paar dwarsstraten te noemen. Ditmaal gaat Gartman voor … eetbaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$