Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3151 tot 3155
Bron:
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD voor Oostenrijkse atleten

Het Österreichisches Olympisches Comité (OOC) beloont Oostenrijkse sporters die een medaille behalen tijdens de Olympische Spelen met GOUDen Philharmoniker munten, zo schrijft de Oostenrijkse site Format . Wie GOUD behaalt ontvangt maar liefst 17 GOUDen munten. Met een actuele prijs van ongeveer duizend euro per munt heeft deze prijs een waarde van €17.000.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Staan we binnenkort voor een nieuwe Bear Stearns?

Zes jaar geleden implodeerde Bear Stearns, een van de grote zakenbanken op Wall Street. Hoewel men de val van Bear Stearns wil toeschrijven aan problemen met sub-prime leningen, is er meer dan waarschijnlijk een andere oorzaak: de short posities in GOUD en zilver - aldus Gold Silver Worlds.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Fysieke markt zilver blijkt ijzersterk in 2013

De fysieke vraag naar zilver was in 2013 extreem hoog. Het blijkt een recordjaar te zijn qua verkoop van pure zilveren munten. Maar de verschillen met de fysieke markt van GOUD zijn behoorlijk.

De bekende munthuizen boekte allemaal een sterke stijging in de verkoop van zilveren munten. De US Mint, bekend van de zilveren American Eagle, verkocht 26% meer dan in 2012 en boekte hiermee het recordjaar sinds de productie startte in 1986.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD: twee periodes van uitersten

Wie er de historische en recente data van GOUD op naslaat, ziet twee periodes van uitersten. En wellicht dat hier ook de sleutel ligt om enigszins in te kunnen te schatten wat de komende periode zal brengen.

Allereerst het verre verleden : GOUD heeft in 2013 het slechtste jaar sinds … 1983 achter de rug. En dan recent, en heel opvallend: GOUD kende volgens Bloomberg de beste start van het jaar sinds … 1983! Dat is op zijn minst toch frappant te noemen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD voor Oostenrijkse atleten

Oostenrijkse atleten die tijdens de Olympische Spelen in Sochi een medaille in de wacht slepen krijgen bij thuiskomst een mooi cadeau van het Oostenrijks Olympisch Comité (OOC). Voor een GOUDen plak krijgen ze 17 GOUDen Philharmoniker munten ter waarde van ongeveer €1.000 per stuk. Ook voor zilver en brons worden een aantal GOUDen munten weggegeven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$