EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3151 tot 3155 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Grote troef voor GOUD: makkelijk opnieuw verkoopbaar

Hoe betrouwbaar is ons financieel systeem? Die vraag hangt uiteraard nauw samen met de betrouwbaarheid van onze valuta’s. In feite zijn dat fiat currencies waarvan de waarde alleen gebaseerd is op het vertrouwen dat we bereid zijn om te geven aan het land dat de munt in kwestie uitbrengt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 april 2014

GOUD kan erg belangrijk worden voor pensioenfondsen

De huidige pensioenfondsen zijn meestal op de klassieke manier geïnvesteerd, meer bepaald in een mix van aandelen en obligaties. Dat was in de afgelopen jaren niet altijd de juiste mix. De beurzen zijn weliswaar al 5 jaar in feeststemming, maar niets zegt dat dit zo zal blijven. Beurskoersen blijven namelijk niet eeuwig en 3 dagen stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 april 2014

Osisko overnamestrijd markeert keerpunt in de GOUDsector

De strijd tussen een aantal grote GOUDproducenten om kleinere producent Osisko is volgens GOUDfonds Sprott een helder teken dat de neergaande markt in edelmetalen is gedraaid.

De strijd tussen een aantal grote GOUDproducenten om kleinere producent Osisko is volgens GOUDfonds Sprott een helder teken dat de neergaande markt in edelmetalen is gedraaid.

De  vorig jaar ingevoerde bezuinigingen beginnen hun effect te tonen, waardoor de grote producenten weer winst laten zien. Cash wordt weer opgebouwd, en moet worden besteed aan het vergroten van de productie. Aangezien deze producenten zelf geen activiteiten hebben ondernomen om de eigen productie op te voeren, moet de nieuwe productie worden ingekocht door middel van overnames van andere bedrijven.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 24 april 2014

GOUDmijnen +22% dit jaar

Het jaar 2013 was een slecht jaar voor de GOUDmijnen. Door de daling van de GOUDprijs daalde de GOUDmijnen nog veel harder. Barrick Gold Corp daalde van $50 begin 2012 naar een dieptepunt van $14 per aandeel in 2013. Newmont Mining daalde van $60 begin 2012 naar $21 begin van dit jaar. De daling van de GOUDprijs heeft ervoor gezorgd dat veel GOUDmijnen nieuwe projecten in de ijskast hebben gezet en veel meer op de kosten zijn gaan letten. Een aantal GOUDmijnen zoals AngloGold heeft projecten moeten afstoten om de kosten onder controle te houden.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 24 april 2014

GOUDprijs presteert het slechtst op dinsdagen

Dit jaar steeg de GOUDprijs gemiddeld met 0,2% op alle werkdagen anders dan dinsdag. Dat terwijl de S&P 500 index van Amerikaanse aandelen dit jaar gemiddeld 0,4% verloor op dagen anders dan de dinsdag. Op dinsdagen daalde de GOUDprijs met gemiddeld 0,3%, terwijl de aandelenkoersen op deze dag een winst van gemiddeld 0,5% lieten zien. Deze koersbeweging doet vermoeden dat er een correlatie tussen de twee bestaat, namelijk dat beleggers posities in GOUD omwisselen voor posities in aandelen.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs