Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8096 artikelen gevonden. Artikel 3161 tot 3165
Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Helft Duitse GOUDreserve weer binnen eigen grenzen voor 2020!

Het is dan toch zover gekomen, Duitsland is begonnen met het terughalen van delen van de GOUDreserves welke in het buitenland liggen opgeslagen, zo meldt de Bundesbank. Voor 2020 wil Duitsland de helft van de in het buitenland opeslagen GOUDreserve weer binnen de eigen landsgrenzen hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

De impact van ETF’s op de GOUDmarkt

2013 was een desastreus jaar voor GOUD waarbij de GOUDprijs zijn hoogste koers reeds bereikte in januari. De GOUDprijs daalde ondanks een record vraag naar fysiek GOUD vanuit de Aziatische landen, met China op kop. De daling van de GOUDprijs kan wel eens veroorzaakt zijn door de ommekeer bij de GOUD-ETF’s.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Terug naar de GOUDstandaard. Global currency reset.

So….Who Wants to be a Millionaire?  With the Coming Global Currency Reset, Just About Anyone Can…..If They Want to!!!  Here’s Some Practical Thoughts and Advice!

The upcoming global currency reset or currency exchange (C/E) reset has raised a lot of questions.  This Q&A is intended to add some prudent information to help those who are not sure about getting involved or have some questions.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

GOUD maakt zich op voor een ‘moonshot’

GOUD maakt zich op voor een zogeheten ‘moonshot.’ Dat klinkt best spectaculair en spannend, en dat is het feitelijk ook. Lees snel verder als u wilt weten wat een ‘moonshot’ inhoudt en wat dit voor GOUD betekent.

‘Moonshots’ waren op Wall Street erg populair tijdens de technologiezeepbel van de jaren ’90. Het betrof aandelen van internetbedrijven die op de eerste dag van hun beursnotering letterlijk door het plafond vlogen. IPO’s die op dag één met 700 procent stegen waren toen geen uitzondering.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Als de geschiedenis ons iets leert, is het dat je GOUD en zilver moet hebben

As a general rule, the most successful man in life is the man who has the best information. En als we iets geleerd hebben uit de financiële geschiedenis, dan is het dat fiat geld steeds gedoemd is om te mislukken en te verdwijnen en dat GOUD altijd terugkeert naar het centrum van de financiële wereld. GOUD (en zilver in mindere mate) is het enige financiële instrument dat geen tegenpartij risico heeft waardnaar men steeds terug grijpt als de nood het hoogste is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$