Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3166 tot 3170
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

GOUDprijs langjarig gemanipuleerd!

De GOUDprijs is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gemanipuleerd. En dat niet even, maar vermoedelijk minstens tien jaar lang door de banken betrokken bij de ‘gold fixing‘.

De verhalen over manipulatie van de GOUDprijs zoemden al lang rond, vele jaren zelfs. Maar dit werd altijd schouderophalend afgedaan en uitgelegd als ‘zure reacties van GOUDbezitters die niet blij waren met de GOUDprijs’. Welnu, Bloomberg meldde zojuist nieuws waar u óf van van uw stoel valt, óf u ziet uw eigen gedachtes bevestigd. Dit rapport is explosief van aard en de betrokken banken hebben heel wat uit te leggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

The Commodities King komt met een verrassende tip

Dennis Gartman staat op Wall Street bekend als de Commodities King. De man wordt gevolgd door vele duizenden beleggers in de VS en dat is niet zomaar. Een ‘koninklijke’ tip ligt voor u klaar!

Beleggers die Dennis Gartman al enige tijd volgen, weten dat de Commodities King een fan is van GOUD. Maar dat is niet wat hij nu tipt, noch olie of koper om maar eens een paar dwarsstraten te noemen. Ditmaal gaat Gartman voor … eetbaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Nog een sterk koopsignaal voor GOUD

De Amerikaanse aandelenbeurzen blijven hangen iets onder hun historische recordniveaus. Na de correctie van enkele weken geleden hebben ze een mooie rebound kunnen realiseren, maar een nieuwe uitbraak is er nog niet gekomen. GOUD daarentegen blijft achter met een negatief sentiment terwijl ze een redelijk goede run achter de rug hebben.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Banken kunnen GOUDprijs niet voorspellen

Begin 2013 spraken analisten van verschillende banken de verwachting uit dat de GOUDprijs verder zou gaan stijgen. De meest optimistische koersdoelen overstegen de $2.000 per troy ounce. Een jaar later is de GOUDprijs honderden dollars lager en zijn de bankanalisten opeens zeer pessimistisch geworden. Zitten ze er opnieuw naast?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

China importeerde in januari 84 ton GOUD uit Hong Kong

China heeft in janauri bijna 84 ton GOUD geimporteerd vanuit Hong Kong. Dat was minder dan een maand geleden, maar een veelvoud van dezelfde maand van vorig jaar. Chinezen blijven maandelijks tientallen tonnen GOUD importeren en een groot deel daarvan komt via Hong Kong het land binnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$