Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3166 tot 3170
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Volgens deze veteraan is GOUD dé opportuniteit van een generatie

Volgens Ned Goodman staan we aan de vooravond van dé opportuniteit van een generatie voor beleggers in GOUD en grondstofaandelen. Ned Goodman is een veteraan van Wall Street en heeft dus al vele watertjes doorzwommen. Over de algemene aandelenmarkt is Goodman minder positief - aldus Value Walk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Waarom Rusland geen schrik heeft van het westen

Rusland is niet langer bang van het westen, zowel ten opzichte van Europa als de Verenigde Staten. Als er sancties komen tegen de Russische inval in Oekraïne, dreigt Rusland al zijn Amerikaanse obligaties te verkopen. Daarnaast cumuleerde Rusland enorme hoeveelheden GOUD de laatste jaren en beschikt het over enorme voorraden grondstoffen. Maar er zijn nog politieke redenen waarom de Russen zich niets meer aantrekken van westerse dreigingen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

India importeert meer dan 6.000 ton zilver in 2013

De situatie in India is typerend voor de acties die de hedendaagse overheden nemen. Door de restricties op GOUD op te trekken, zorgen ze alleen maar voor een officiële daling van de importcijfers. In plaats van officieel GOUD te importeren, richt de Indische bevolking zich tot het smokkelen van GOUD en tot de import van zilver, het alternatief voor GOUD.

Bron:
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is GOUD een bubbel?

De GOUDprijs staat op het moment van schrijven op $1.330 per troy ounce, een daling van bijna 31% ten opzichte van het all-time high van $1.920 per troy ounce in 2011. Was dat het einde van een GOUDbubbel? Of was de prijsbeweging van het afgelopen jaar slechts een gezonde correctie in een bull market?

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

GOUD&Zilver Event op 29 maart

En luister mee naar het vraaggesprek met Willem Middelkoop en Koos Jansen met de veelzeggende titel: The Big Reset: In Gold We Trust. Genoeg ruimte om je vragen te stellen!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$