Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3171 tot 3175
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Het enige dat je nu moet weten over grondstoffen

Rick Rule is een van de slimste mensen ter wereld als het aankomt op kennis van de grondstoffensector. Hij heeft eigenhandig een fortuin vergaard door te investeren in grondstoffen, op het juiste moment en op de juiste plaats. De situatie van de grondstoffen de laatste jaren heeft veel beleggers doen twijfelen, maar volgens Rick Rule is de supercyclus van grondstoffen nog lang niet voorbij.

Rule vergelijkt de huidige situatie met die van de GOUDprijs in de jaren '70. Iedereen herinnert zich nog dat de GOUDprijs steeg van $ 35 naar $ 850, maar slechts weinige weten nog dat de GOUDprijs midden deze stijging corrigeerde met 50 %. Dat is wat we nu ook achter de rug hebben met de meeste grondstoffen, een correctie binnen een lange termijn trend die nog lang niet voorbij is.

Bron:
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

GDX-en SLV update

Vorige week heeft OptieAcademy het GOUD-ETF GDX rond $26,35 als Aandeel van de Week gepresenteerd. Speciaal voor GOUDstandaard lichten we in deze column onze visie op GDX, GOUD en SLV toe. GOUD is de afgelopen dagen wat gedaald, net als de GOUDtracker GDX.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Dáárom GOUD!

Slim Beleggen is een groot voorstander van GOUDbezit, en dan zowel fysiek GOUD als GOUDmijnaandelen. En dat steken wij bepaald niet onder stoelen of banken: óók niet wanneer het edelmetaal eens een minder jaar kent zoals in 2013 duidelijk het geval was. Een harde daling van 28 procent, die echter niets afdoet aan de basiskeus om GOUD en GOUDmijnaandelen een permanent onderdeel van het belegd vermogen uit te laten maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Call opties op GOUD worden stevig gekocht

De GOUDprijs heeft een indrukwekkende start genomen in 2014. GOUD werd in een wip en een zucht meer dan 10 procent duurder. Veel waarnemers wijten de stijging van de GOUDprijs aan de aanhoudende sterke vraag naar fysiek GOUD vanuit India en China, maar er zijn meer factoren in het spel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Bundesbank geeft interview over zijn GOUDreserves

Duitsland is een van de meest GOUD-gezinde landen in Europa. Om het gemor van de bevolking te sussen, werd overeen gekomen om een deel van de GOUDreserves terug te halen naar Duitsland. Aangezien Duitsland vorig jaar slechts 5 ton GOUD repatrieerde uit de Verenigde Staten, daalt de geloofwaardigheid opnieuw over het reddingsplan van de Duitse GOUDvoorraad in Amerika.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$