Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 3176 tot 3180
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Commodities zien breed herstel in 2014

Long posities voor commodity futures zijn opgelopen tot het hoogste niveau sinds 2012. In februari kwam er $1 miljard aan posities bij in de commodities. GOUD long posities stegen naar het hoogste niveau in 4 maanden, hetgeen herstel in de GOUDmarkt lijkt te bevestigen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Opgepast met GOUD en zilver!! Mogelijke correctie op komst

Vorig jaar bereikte het sentiment omtrent GOUD en zilver nog een historisch dieptepunt. Maar de forse opstoot van de GOUD- en zilverprijs van de laatste weken, heeft het sentiment helemaal laten omslaan. Dit is een gevaarlijk moment, de omslag van het sentiment kan mogelijk voor een tijdelijke correctie zorgen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Nieuw bewijs van manipulatie GOUDprijs?

Het Financieel Dagblad publiceerde vandaag een artikel waarin ze schrijven over mogelijke manipulatie van de GOUDprijs. Consultancy bureau Fideres onderzocht de GOUDprijs en concludeerde dat er 50% van de tijd verdachte koersbewegingen plaatsvonden rondom de fixing van de GOUDprijs.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Het grootkapitaal heeft een enorme zeepbel opgeblazen

Vaak heb ik het over geschiedenis en dan wel in het bijzonder over lang geleden. Maar hoe zit het  nu met de meer recente geschiedenis? Een heel bijzonder, zeer korte en krachtige beschrijving is te vinden de GATA site. Overigens wel een stuk uit 2007 dat ooit met toestemming van de schrijver Peter Millar, die dit het jaar daarvoor geschreven had, op de GATA site verscheen. Wat Peter Millar daarin beschrijft is de periodieke opwaartse revaluatie van GOUD. Daarbij legt hij de nadruk dat deze revaluatie als mechanisme dient om uit een deflatoire schulden depressie aan het einde van een economische golfbeweging te geraken. Iets dat we tegenwoordig ook kunnen waarnemen, als je daarvoor tenminste openstaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Déja vu op de GOUDmarkt? Precies terug ’75 – ’76

Gold Stock Analyst Garrett Goggin heeft een interview met Kitco. Garrett Goggin ziet veel gelijkenissen tussen de huidige GOUDmarkt en de GOUDmarkt in 1975 - 1976. De GOUDmarkt is volatiel, je moet er een sterke maag voor hebben om hier door te komen, maar dan liggen er ook veel opportuniteiten klaar, aldus Goggin.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$