Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 3176 tot 3180
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Eerste Vaticaanse euro's met beeltenis van Franciscus

Het Vaticaan heeft de eerste euromunten met de beeltenis van paus Franciscus op de markt gebracht. De reeks van acht munten van één cent tot 2 euro kost 35 euro. Het Vaticaan heeft ook het zilveren 20 euro- en GOUDen 50 euro stuk heruitgegeven. Tevens is een zilveren gedenkpenning op de markt gebracht naar aanleiding van de heiligverklaring van de pausen Johannes Paulus II en paus Johannes XXIII op 27 april.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

GOUDhandelaren en Juweliers in India plannen shutdown op verkoop van GOUD

Uit protest op de hoge invoerbelastingen op GOUD plannen GOUDhandelaren en juweliers volgende week een landelijke shutdown. Op 10 maart aanstaande is de landelijke shutdown gepland. De GOUDhandelaren en juweliers eisen een verlaging van de importbelasting op GOUD van 10% naar 2% en versoepeling in de uitvoerregels van GOUD. Het is een gecoördineerde actie vanuit de Bombay Bullion Association. Een organisatie die zo’n 1000 GOUDhandelaren en juweliers vertegenwoordigd.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Daarom koopt China zoveel GOUD

Marktvorsers proberen al een tijdje te achterhalen waarom China het beschikbare GOUD in massale hoeveelheden opkoopt. Vaak wordt verwezen naar een gebrek aan vertrouwen in de Amerikaanse dollar als internationale reservemunt, een status die de ‘greenback’ nog steeds bezit.

Maar deze uitleg overtuigt niet iedereen. Sommigen geloven dat er meer aan de hand is. Zo wordt nogal eens verondersteld dat er geheime afspraken zouden zijn gemaakt tussen de Amerikanen en de Chinezen. De Amerikanen zouden de GOUDprijs kunstmatig laag houden door ingrepen van de banken, zodat China haar reserves met goedkoop GOUD kan diversifiëren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

GOUDprijs wordt gedrukt door ‘The Gold Cartel’

De GOUDprijs wordt beïnvloed en gedrukt door het zogeheten ‘Gold Cartel.’ Die willen de GOUDprijs graag lager zien en proberen dat te bereiken door dumps op de papieren GOUDmarkt.

In 2011 voorspelde een zekere James McShirley, spreker op de GATA’s London meeting, dat alles op alles zou gezet worden om de GOUDprijs omlaag te duwen. GATA staat voor Gold Anti- Trust Action Committee met als spreekbuis de welbekende Bill Murphy.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Is dit dé investering van het decennium?

Een van de beste analisten over zilver is David Morgan. David Morgan heeft al vele watertjes doorzwommen en heeft nu een zeer goed gevoel bij GOUD en vooral bij zilver, niet alleen technisch gezien, maar ook op het gebied van sentiment. David Morgan is dan ook heel optimistisch, vooral voor zilver. Zilver kan opnieuw uitgroeien tot dé investering van het decennium.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$