EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3181 tot 3185 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Schulden

Fiat valuta leidt tot corruptie en verpletterende schulden, die wereldwijd aan de basis liggen van de economische crisisproblemen. Vrijwel overal, leenden overheden en hun burgers meer dan ooit tevoren, en in veel gevallen ver boven enige kans op ordentelijke terugbetaling. Het point of no return is gepasseerd – waar het onmogelijk wordt nog voldoende onbelast contant geld te genereren om de rente betalingen te dekken. Bijgevolg wordt de schuldenlast steeds groter en groter. Het moet inmiddels wel duidelijk zijn; bankiers gedijen spectaculair in het fiat valuta systeem. Als je denkt dat GOUD verdacht of waardeloos is; dan hebben de bankiers goed werk bij jou verricht.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Daling van de GOUDprijs als gevolg van een arbitrage

We tasten nog steeds in het duister over de eigenlijke redenen waarom de GOUDprijs in 2013 een oplawaai van zo’n 28 procent heeft gekregen. Zelfs de echte specialisten van de GOUDmarkt begrijpen er eigenlijk geen snars van. Ze kunnen alleen maar vaststellen dat GOUD, zilver en de andere edelmetalen naar de slachtbank moesten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Dit is waarom GOUD zal stijgen, … en China heeft er iets mee te maken

In een interview met Yahoo Finance legt James Rickards uit waarom de GOUDprijs de komende jaren 3 tot 5 keer hoger zal staan als vandaag. Er is tot nu toe in de geschiedenis zo' 170.000 ton GOUD gemijnd, maar een groot deel van dit GOUD zit ergens vast en wordt niet verhandeld. Het is het verhandelbare GOUD dat de GOUDprijs bepaalt. En China koopt een groot deel van dit verhandelbare GOUD op.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Wie manipuleert de GOUDprijs? China, VS of …

Als de wereld het vertrouwen verliest in de dollar, kan het zeer snel gaan met de GOUDprijs. De GOUDprijs reageert al jaren niet meer zoals het moet. Rickards vergelijkt de manipulatie van de GOUDprijs met het onderzoek naar een moord. Als je een onderzoek voert naar de moordenaar, ga je eerst op zoek naar het motief. Wie heeft er het meeste baat bij een lage GOUDprijs? China? De Verenigde Staten? Of nog iemand anders?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

GOUD op weg naar een trippel bodem?

GOUD en zilver testen kritische steunniveaus deze week. Vorige week werd de daling al ingezet en deze week zijn beide edelmetalen (vooral GOUD) op een break-or-make niveau aangekomen. Als de GOUDprijs door deze weerstand zakt, kan het goed zijn dat we de bodem van juni en december vorig jaar nog eens gaan testen. Veel hedge funds gingen short op GOUD vanaf $ 1.500 en zitten dus nog steeds op winst, zolang $ 1.500 niet opwaarts doorbroken is, zal de GOUDprijs hinder ondervinden van neerwaarts druk.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs