Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3186 tot 3190
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Zilver bezig aan indrukwekkende bull run

Hoewel GOUD van beleggers de meeste aandacht opeist, doet zilver het de laatste tijd ook uitstekend. Wat heet, zilver lijkt zelfs bezig aan de langste periode van stijging sinds ten minste 45 jaar.

Bron: Hollandgold.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Waarom zijn de GOUDvoorraden op de Comex zo laag?

88%: dit is het percentage waarmee de GOUDvoorraad op de Comex daalde, het afgelopen jaar. In de afgelopen weken bouwden de 'bazen' onder de banken hun GOUDvoorraad terug op. Hiermee probeerden zij de instorting van de Comex te vermijden. Desondanks, blijft de Comex te maken te hebben met een leegloop. En deze leegloop kan, aldus vele experts, twee dingen betekenen: een einde aan GOUDhandel via de Comex, of de instorting van ons huidige monetaire systeem.

[...]

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD zet zijn opmars voort, maar pas op voor de stijging van de US dollar!

heeft een mooi rally laten zien in de afgelopen 3 maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit, dat de opmars spoedig gaat stoppen. Beleggers moeten echter wel rekening houden met de mogelijkheid, dat de US dollar in waarde gaat stijgen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de opmars van de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Eric Sprott: GOUD $2.000 dit jaar – zilver $ 50

De Amerikanen hebben het weer gedaan. Het huidige herstel van de economie komt voornamelijk op rekening van de huizenmarkt en de automarkt, twee markten die kunstmatig ondersteund worden door kunstmatig lage rentevoeten. De Amerikanen krijgen weer leningen door hun strot geduwd die ze uiteindelijk niet gaan kunnen terugbetalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Mondiale GOUDproductie stijgt, voor nu

De mondiale GOUDproductie bedroeg vorig jaar 2,980 ton. En dat is een lichte stijging van 4 procent versus 2012. Echter, op middellange termijn ligt een stevige daling voor de hand en dat is goed nieuws voor de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$