EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3186 tot 3190 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

China importeerde in februari 109 ton GOUD

China heeft in februari netto 109,2 ton GOUD geïmporteerd via Hong Kong, zo blijkt uit de nieuwste cijfers die in handen zijn gekomen van Bloomberg. Het is een toename ten opzichte van januari, toen er 83,6 ton GOUD geïmporteerd werd. Chinezen kopen GOUD om zich te beschermen tegen het waardeverlies van valuta.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Rusland koopt opnieuw GOUD

Rusland heeft in februari 233 duizend troy ounce GOUD gekocht, wat omgerekend ruim 7,24 ton is. Met deze aankoop breidt Rusland haar totale GOUDvoorraad uit naar bijna 1.042 ton, zo blijkt uit data van het IMF.

Rusland heeft in februari 233 duizend troy ounce GOUD gekocht, wat omgerekend ruim 7,24 ton is. Met deze aankoop breidt Rusland haar totale GOUDvoorraad uit naar bijna 1.042 ton, zo blijkt uit data van het IMF.

Volgens de cijfers van de Russische centrale bank vormt deze GOUDreserve ongeveer 9% van de totale valutareserves, waarvan het grootste deel uit dollars bestaat. Rusland is sinds 2005 weer actief koper van GOUD en heeft sindsdien de omvang van haar GOUDreserve weten te verviervoudigen. In 2005 lag er nog minder dan 250 ton GOUD in de kluis, destijds gewaardeerd op een historische koers van $300 per troy ounce.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

GOUDprijs kan in de komende 3 jaar fors stijgen

Ze lijken soms een afgezaagd deuntje te zingen, maar de GOUDkevers blijven er maar op hameren dat de GOUDprijs het potentieel heeft om fors hogere prijsniveaus te gaan verkennen. Eén van die GOUDkevers is Peter Schiff van Euro Capital Group. Schiff mag zich zonder blikken of blozen een GOUD bull van het eerste uur noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Het is nog niet te laat om GOUDmijnaandelen te kopen (maar wacht niet te lang)

Ondanks de sterke correctie van vorige week doen GOUD en GOUDmijnaandelen het dit jaar fantastisch goed, ze zijn een van de best presterende activa in 2014. Er is een verschil tussen GOUD en GOUDmijnaandelen, een groot en belangrijk verschil. Hieronder meer daarover. Maar de conclusie is alvast dat het zeker nog niet te laat is om GOUDmijnaandelen te kopen, de pullback van vorige week geeft zelfs een perfect instapmoment voor de lange termijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Biedt GOUD bescherming tegen deflatie?

Tot een aantal maanden geleden verkeerde de hele wereld in de ban van inflatievrees. Dat scenario werd er ons langs alle kanten ingehamerd. De centrale banken waren te ver gegaan in hun monetaire politiek, het massaal drukken van geld zou meer problemen scheppen dan oplossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs