Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3186 tot 3190
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 2 maart 2014

GOUD en zilver report (Week 9)

De GOUDprijs bleef afgelopen week vrijwel onveranderd, terwijl zilver met 3,3% onderuit ging. De euro sterkte aan naar ruim 1,38 tegenover de dollar. Het nieuws van afgelopen week: De Chinezen blijven veel GOUD importeren, Bloomberg schrijft over een nieuw onderzoek naar manipulatie van de GOUDprijs en het GLD ETF zag in februari eindelijke weer een instroom van GOUD.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: zondag 2 maart 2014

GOUD vindt steun boven $1300 per ounce

Door hogere noteringen is de technische analyse van de GOUDprijs er beter uit komen te zien. Keer op keer werd er door meer-maands gemiddelden gebroken en hierdoor krijgen de technisch georiënteerde beleggers de smaak meer en meer te pakken.

De teruggekeerde vraag uit China blijft een van de pijlers waarop het recente succes van de GOUDprijs steunt. Tot in 2002  mochten de Chinese burgers geen beleggingen bezitten in fysiek GOUD, zoals in baar-vorm en munt. Na de versoepeling is de Chinese “Goldrush” echt op gang gekomen. Er komt nu steeds meer druk op de overheid in India om de importbelasting op GOUD (die van 2% naar 10% verhoogd was) opnieuw te verlagen. Hierdoor zal de vraag uit dit land weer kunnen gaan excellereren.

[...]

Bron: goldrepublic.nl
Geplaatst: zondag 2 maart 2014

Edelmetalen hebben beste start sinds 1983

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: GOUD en zilver beleefden hun beste start sinds éénendertig jaar en Bloomberg bericht eindelijk over de manipulatie van de GOUDmarkt. Zo kopt Bloomberg vandaag dat de GOUDprijs al voor 10 opeenvolgende jaren massaal door banken wordt gemanipuleerd. Wat? Nee! Echt waar?

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 2 maart 2014

GOUD: manipulatie schering en inslag

De ‘GOUD gekkies’ blijken het al jaren bij het rechte eind gehad: de GOUDprijs wordt gemanipuleerd. En dat al minstens tien jaar lang, met alwéér de banken in een negatieve hoofdrol. Een grof schandaal!

Als u werkzaam bent bij een bank, keurig en degelijk uw werkzaamheden verricht, is het misschien tóch verstandig u op feestjes en partijen enigszins op de vlakte te houden wat uw beroep betreft. Hoewel ditmaal ‘slechts’ een vijftal banken betrokken is bij het zoveelste bankschandaal, en veel mensen (menen!) hier niet direct door geraakt te worden, heeft de beroepsgroep op zijn minst boter op het hoofd.

Bron:
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Willem Middelkoop verkiest GOUD boven Bitcoin

Willem Middelkoop (@wmiddelkoop) praat met Paul Buitink (@paulbuitink) over zijn nieuwe boek The Big Reset, een Engelstalig boek dat veelomvattender is dan zijn vorige boeken. Het is wat positiever en academischer. Boek is in januari uitgekomen, een Nederlandse vertaling komt er ook aan en verkoopt onder meer via Amazon.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$