EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3186 tot 3190 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 13 april 2014

Zilver en GOUD paritair met opgeslagen energie

Zilver is een industrieel metaal met een groot aantal benijdenswaardige en onvervangbare eigenschappen. Het is het meest geleidende element in het periodiekstelsel, waarom zilver veel wordt gebruikt in de elektronica-industrie. In het verleden werd zilver voornamelijk gebruikt voor monetaire en decoratieve doeleinden, toen groeide de hoeveelheid bovengronds geraffineerd zilver nog elk jaar. Nadat het industrieel gebruik toenam, werd die trend omgekeerd, tegenwoordig is vermoedelijk ongeveer de helft van al het gedolven zilver in de geschiedenis voor altijd verdwenen. GOUD is eigenlijk het monetair metaal, terwijl zilver residuele monetaire kwaliteiten heeft. Maar voor nog lange tijd zal zilver door institutionele en particulier investeerders en voor industriƫle toepassingen gevraagd blijven, het metaal wordt schaarser en zeldzamer.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 april 2014

GOUDprijs staat er technisch sterk voor

In de eerste 3 maanden van 2014 was het GOUD weer helemaal terug van weggeweest. De GOUDprijs maakte een ritje van ca. 15 procent en er lijkt nog heel wat meer in de pijplijn te zitten. We worden opnieuw om de oren geslagen met de meest optimistische voorspellingen met betrekking tot de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Perth Mint ziet verkoop GOUD dalen

Beleggers hebben in het eerste kwartaal van dit jaar minder GOUD gekocht bij de Perth Mint dan in dezelfde periode van vorig jaar. Ondertussen werd er wel meer zilver verkocht, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het Australische munthuis.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Perth Mint ziet verkoop GOUD dalen

De Perth Mint heeft in de eerste drie maanden van dit jaar minder GOUD verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. Er was sprake van een daling van 11,3%. De verkoop van zilver zat daarentegen wel in de lift. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2013 steeg de verkoop met 22,9%. Deze cijfers komen in grote lijnen overeen met die van de US Mint in het eerste kwartaal.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Indisch GOUD is duurder dan elders in de wereld

De uiteindelijke uitslag van de Indische verkiezingen zou wel eens van invloed kunnen zijn op de GOUDprijs. Dit weliswaar op voorwaarde dat er geen gewapende conflicten die elders in de wereld uitgevochten worden het GOUD op sleeptouw zullen nemen. Maar we weten allemaal dat India een belangrijke markt is voor GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs