Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 3191 tot 3195
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Wat moet je doen als je munt crasht? GOUD kopen!

GOUD is een barbaars relikwie. Zeg dat maar eens tegen de mensen in Venezuela of in Argentinië. Als een munt crasht, is de enige redding: GOUD. Dit bewijs wordt nog maar eens geleverd in Argentinië. Als je munt crasht, dan stijgt de waarde van GOUD in de lokale munt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

GOUDprijs manipulatie kan miljardenboetes opleveren

Dat de GOUDprijs is gemanipuleerd de afgelopen jaren staat voor weinigen nog ter discussie. Grote vraag is of de gehele waarheid aan het licht komt, wie de betrokken partijen zijn en wat voor boetes er uitgedeeld zullen worden.

Inmiddels twijfelt er zo goed als niemand meer aan dat de GOUDprijs gemanipuleerd wordt. De GOUDprijs wordt kunstmatig laag gehouden, zonder dat overigens meteen duidelijk is waarom dit moet gebeuren. Samenzweringstheorieën verwijzen naar China, maar zekerheid daaromtrent kan nergens verkregen worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

GOUD $ 3.300 is geen utopie

Ian Gordon, oprichter en voorzitter van "the Longwave Group" is extreem positief wat de GOUDprijs betreft. De GOUDprijs heeft eind vorig jaar zijn bodem gezet in de 3e cyclus, nu is het bezig met zijn 4e lange termijn cyclus. Dit zou uiteindelijk de GOUDprijs tot $ 3.300 kunnen brengen en de HUI naar 990.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Onderschat nooit de rol van GOUD

GOUD speelt bij veel Westers georiënteerde beleggers amper een rol. En dat is vreemd, aangezien GOUD door de eeuwen heen zijn rol als ultieme verzekering met verve heeft verdedigd en behouden. Heeft u al GOUD?

Als u uw geloof in GOUD bent kwijtgeraakt, bent u zeker niet de enige. Een ganse horde beleggers heeft in 2013 water en bloed gezweet terwijl ze de aftakeling van de GOUDprijs zagen gebeuren. Zilver en de andere edelmetalen volgden dit voorbeeld grif.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Vraag naar GOUDen munten is enorm

De Austrian Mint, producent van de bekende GOUDen Wiener Philharmoniker, draait 24 uur per dag om de enorme vraag naar GOUDen munten te beantwoorden. Het munthuis heeft extra medewerkers ingehuurd en een extra shift toegevoegd aan het productieproces. De vraag is zo groot dat de uitbreiding niet voldoende is. Vorig jaar verkocht het munthuis al 36% meer dan in 2012.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$