Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3196 tot 3200
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Nog een sterk koopsignaal voor GOUD

De Amerikaanse aandelenbeurzen blijven hangen iets onder hun historische recordniveaus. Na de correctie van enkele weken geleden hebben ze een mooie rebound kunnen realiseren, maar een nieuwe uitbraak is er nog niet gekomen. GOUD daarentegen blijft achter met een negatief sentiment terwijl ze een redelijk goede run achter de rug hebben.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Banken kunnen GOUDprijs niet voorspellen

Begin 2013 spraken analisten van verschillende banken de verwachting uit dat de GOUDprijs verder zou gaan stijgen. De meest optimistische koersdoelen overstegen de $2.000 per troy ounce. Een jaar later is de GOUDprijs honderden dollars lager en zijn de bankanalisten opeens zeer pessimistisch geworden. Zitten ze er opnieuw naast?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

China importeerde in januari 84 ton GOUD uit Hong Kong

China heeft in janauri bijna 84 ton GOUD geimporteerd vanuit Hong Kong. Dat was minder dan een maand geleden, maar een veelvoud van dezelfde maand van vorig jaar. Chinezen blijven maandelijks tientallen tonnen GOUD importeren en een groot deel daarvan komt via Hong Kong het land binnen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Het enige dat je nu moet weten over grondstoffen

Rick Rule is een van de slimste mensen ter wereld als het aankomt op kennis van de grondstoffensector. Hij heeft eigenhandig een fortuin vergaard door te investeren in grondstoffen, op het juiste moment en op de juiste plaats. De situatie van de grondstoffen de laatste jaren heeft veel beleggers doen twijfelen, maar volgens Rick Rule is de supercyclus van grondstoffen nog lang niet voorbij.

Rule vergelijkt de huidige situatie met die van de GOUDprijs in de jaren '70. Iedereen herinnert zich nog dat de GOUDprijs steeg van $ 35 naar $ 850, maar slechts weinige weten nog dat de GOUDprijs midden deze stijging corrigeerde met 50 %. Dat is wat we nu ook achter de rug hebben met de meeste grondstoffen, een correctie binnen een lange termijn trend die nog lang niet voorbij is.

Bron:
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

GDX-en SLV update

Vorige week heeft OptieAcademy het GOUD-ETF GDX rond $26,35 als Aandeel van de Week gepresenteerd. Speciaal voor GOUDstandaard lichten we in deze column onze visie op GDX, GOUD en SLV toe. GOUD is de afgelopen dagen wat gedaald, net als de GOUDtracker GDX.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$