EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3196 tot 3200 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Toekomstverwachting voor GOUD is positief

GOUD begon het jaar meteen goed. De GOUDprijs wist namelijk vanaf de eerste handelsdag in 2014 flink te stijgen. En dit is zeker niet onopgemerkt gegaan. Vele investeerders staan weer in de rij voor een positie in GOUD. Het eerste kwartaal zorgde voor een flinke opleving. Maar hoe ziet de toekomst verwachting eruit voor het GOUD?

Het eerste kwartaal heeft er voor gezorgd dat het sentiment een stuk positiever is geworden. Aan het einde van 2013 konden wij al concluderen dat de GOUDprijs flink was afgestraft. Dit was overigens niet alleen het geval bij GOUD, andere edelmetalen moesten ook flink inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Update week 14: Rusland & Iran in ruilhandel

Update week 14: Rusland & Iran in ruilhandel en zilveren beleggingsmunten populair 08 april 2014 in Algemeen, Macro Nieuws, Zilver

Update week 14: Rusland & Iran in ruilhandel en zilveren beleggingsmunten populair 08 april 2014 in Algemeen, Macro Nieuws, Zilver

Afgelopen week steeg de GOUD- en zilverprijs licht. GOUD liet een plus zien van 0,72% waar de zilverprijs met 0,60% steeg. Vrijdag werd het banencijfer in de VS bekend gemaakt. Het cijfer kwam uit op 192.000 waar gemiddeld gerekend werd op 200.000 extra banen. GOUD en zilver profiteerde van het tegenvallende cijfer.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

GOUD is in slecht weer beland

GOUD wist deze week opnieuw een nieuwe lagere koers neer te zetten. Deze lagere koers berekenen wij over de laatste zeven weken. Op dit moment lijkt het GOUD dus nog niet klaar te zijn met dalen. Toch ontvangen we uit verschillende hoeken positief nieuws over de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

GOUD onder $ 1300 per ounce

Serieuze steun heeft de GOUDprijs gevonden onder $ 1300 per ounce op $1292, hierna vonden er noteringen plaats die weer richting $ 1300 liepen. Door de geluiden die komen uit de V.S. over een aanzwengelende economie moest GOUD het dus weer eens stevig ontgelden. Volgens Yellen (Fed) zal de rente het volgende jaar gaan stijgen. Dit was voor veel speculanten/beleggers het teken om terug naar dollars en de aandelenmarkten te snellen.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

GOUD en zilver report (Week 14)

De prijzen van GOUD en zilver stegen de afgelopen week met iets meer dan 1%. Het grootste deel van de prijsstijging was het gevolg van banencijfers uit de VS, die iets slechter bleken dan verwacht. Verder was er weinig nieuws dat de markt in beweging kon brengen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs