EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 321 tot 325 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Recente ontwikkelingen die ook in 2008 de katalysator voor GOUD waren

De GOUDprijs maakt mooie sprongen, en daar zijn duidelijke redenen voor. Negatieve reële rente is een feit. De inflatie loopt hard op terwijl centrale banken wereldwijd de rente rond het nulpunt laten begeven. Dit brengt ons bij de omstandigheden die we konden waarnemen toen de GOUDprijs vanaf 2008 op tilt ging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Midden-Oosten en de GOUDprijs?

Met de recente geopolitieke ontwikkelingen in onder andere Zweden en de houding van de VS tegenover Syrië, ontstaat er opnieuw volatiliteit in de GOUDmarkt. Maar tot welke omvang heeft dit invloed op uw GOUDportefeuille?

Tijdens de jaarlijkse terugkerende Dubai Precious Metals Conference dat afgelopen weekend plaatsvond, krijg je een goed beeld hoe de GOUDhandelaren over de hele wereld gestemd zijn, aankijken tegen de toekomstige macro-economische ontwikkelingen en hoe zij verwachten dat de edelmetaalprijzen hierop zullen reageren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 april 2017

GOUDprijs schiet de hoogte in dankzij Trump

De jongste verklaringen van president Donald Trump - "de Amerikaanse dollar is te duur en op die manier schadelijk voor de economie" - hebben sterke prijsbewegingen op de financiële markten veroorzaakt. Ook de GOUDprijs schoot de hoogte in. Vandaag is 31,1 gram GOUD - een 'ounce' - 1.288,67 dollar waard en dat is de hoogste stand sinds november 2016. De vraag naar GOUD nam buiten de dollarzone toe, omdat de munteenheed plots sterk gedaald was.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

GOUD en zilver bereiken punt van correctie of explosie

De GOUDprijs en de zilverprijs hebben er een bijzonder sterke week opzitten tot nu toe. Geholpen door verschillende geopolitieke brandhaarden dienen beide edelmetalen opnieuw als een vluchthaven. Daarbij komt dat Donald Trump nog wat extra olie op het vuur gooide door de dollar onderuit te praten. Dit zorgde ervoor dat GOUD en zilver een kritiek punt hebben bereikt.

Het lijkt erop of eronder te worden voor beide edelmetalen. Zowel GOUD als zilver bereiken forse langetermijnweerstanden. Indien deze doorbroken worden, ligt de weg open naar fors hogere koersen. Indien deze weerstanden standhouden, kan er op korte termijn wat stoom worden afgeblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

Beleggen in deze sector is zoals beleggen in GOUD, 15 jaar geleden!

Alles wat we met deze cryptomarkt meemaken, doet ons denken aan de GOUDmarkt, meer dan 10 jaar geleden. Ook toen starten we nieuwe research op, precies zoals met cryptogeld vandaag, en ook toen was er veel interesse maar ook veel ongeloof. Er ligt een oceaan aan potentieel, want de grote kapitaalinstroom voor dit segment moet nog goed op gang komen. Vergeet niet: 30 miljard USD marktkapitalisatie vandaag lijkt misschien veel, maar is slechts een druppel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs