Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 3201 tot 3205
Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

GOUDen visum te koop vanaf 500.000 euro

Spanje krijgt steeds meer te maken met investeerders uit China en, nog meer, uit Rusland. Iedereen voelt het, de onroerendgoedmarkt trekt weer aan. Spanje is meer in trek dan ooit onder de niet-Europeanen. En waarom? Het 'GOUDen Visum’ blijkt een ware onroerendgoedhype te zijn. Een groeiend aantal vermogenden uit allerlei continenten kopen zichzelf een weg naar Europa. Onlangs heeft Spanje zich aangesloten bij Portugal om deze rijke buitenlanders een weg naar de EU te bieden, in ruil voor geld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van GOUD is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Zilver bezig aan indrukwekkende bull run

Hoewel GOUD van beleggers de meeste aandacht opeist, doet zilver het de laatste tijd ook uitstekend. Wat heet, zilver lijkt zelfs bezig aan de langste periode van stijging sinds ten minste 45 jaar.

Bron: Hollandgold.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Waarom zijn de GOUDvoorraden op de Comex zo laag?

88%: dit is het percentage waarmee de GOUDvoorraad op de Comex daalde, het afgelopen jaar. In de afgelopen weken bouwden de 'bazen' onder de banken hun GOUDvoorraad terug op. Hiermee probeerden zij de instorting van de Comex te vermijden. Desondanks, blijft de Comex te maken te hebben met een leegloop. En deze leegloop kan, aldus vele experts, twee dingen betekenen: een einde aan GOUDhandel via de Comex, of de instorting van ons huidige monetaire systeem.

[...]

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

GOUD zet zijn opmars voort, maar pas op voor de stijging van de US dollar!

heeft een mooi rally laten zien in de afgelopen 3 maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit, dat de opmars spoedig gaat stoppen. Beleggers moeten echter wel rekening houden met de mogelijkheid, dat de US dollar in waarde gaat stijgen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de opmars van de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$