Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 3201 tot 3205
Bron:
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

GDX-en SLV update

Vorige week heeft OptieAcademy het GOUD-ETF GDX rond $26,35 als Aandeel van de Week gepresenteerd. Speciaal voor GOUDstandaard lichten we in deze column onze visie op GDX, GOUD en SLV toe. GOUD is de afgelopen dagen wat gedaald, net als de GOUDtracker GDX.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Dáárom GOUD!

Slim Beleggen is een groot voorstander van GOUDbezit, en dan zowel fysiek GOUD als GOUDmijnaandelen. En dat steken wij bepaald niet onder stoelen of banken: óók niet wanneer het edelmetaal eens een minder jaar kent zoals in 2013 duidelijk het geval was. Een harde daling van 28 procent, die echter niets afdoet aan de basiskeus om GOUD en GOUDmijnaandelen een permanent onderdeel van het belegd vermogen uit te laten maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Call opties op GOUD worden stevig gekocht

De GOUDprijs heeft een indrukwekkende start genomen in 2014. GOUD werd in een wip en een zucht meer dan 10 procent duurder. Veel waarnemers wijten de stijging van de GOUDprijs aan de aanhoudende sterke vraag naar fysiek GOUD vanuit India en China, maar er zijn meer factoren in het spel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Bundesbank geeft interview over zijn GOUDreserves

Duitsland is een van de meest GOUD-gezinde landen in Europa. Om het gemor van de bevolking te sussen, werd overeen gekomen om een deel van de GOUDreserves terug te halen naar Duitsland. Aangezien Duitsland vorig jaar slechts 5 ton GOUD repatrieerde uit de Verenigde Staten, daalt de geloofwaardigheid opnieuw over het reddingsplan van de Duitse GOUDvoorraad in Amerika.

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Financial Times verwijdert artikel over manipulatie GOUDprijs

De Financial Times heeft een artikel van zijn website verwijderd waarin stond te lezen dat de GOUDprijs tussen januari 2010 en december 2013 zowat de helft van de tijd is gemanipuleerd. Via de Google cache is het artikel nog wel in zijn geheel te lezen.

Het artikel steunde op een analyse van Fideres, een adviesbureau inzake investeringen. Volgens Alberto Thomas van Fideros is de koersevolutie van GOUD 50% van de tijd ‘verdacht’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$