Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8096 artikelen gevonden. Artikel 3201 tot 3205
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

4 grafieken over GOUD die je hart sneller doen slaan

Je kunt er niet naast kijken, het momentum van GOUD zit goed. Tegen alle verwachtingen in is GOUD het best presterend actief op de financiële markten dit jaar. Onderstaande 4 grafieken laten de GOUDbeleggers alvast hun hart sneller slaan, aldus US Funds. GOUD had er vorige week zijn beste week opzitten sinds oktober vorig jaar, de call opties voor een GOUDprijs van $ 2.200 tegen juni 2015 stegen afgelopen week 24 %, maar er is meer.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

TOV-Hazel: GOUD door $ 1300 per ounce

Na een aantal testjes op $ 1279 is GOUD er vorige week goed doorheen gebroken. Het $ 1300 weerstandspunt werd hierna ook doorbroken en GOUD noteerde aan het eind van de laatste handelsdag van vorige week $ 1318,75. Ook het zilver haalde iets van achterstand in en noteert boven $ 21 per ounce.

[...]

Bron: goldrepublic.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

The Usual Suspects: GOUD, Geld & China

Deze week ging de aandacht met name uit naar de banencijfers uit de Verenigde Staten waarbij met name gekeken werd of de tegenvallende cijfers van vorige maand een uitzondering waren, of juist het begin van een nieuwe trend. Inmiddels weten we dat er deze week 20.000 minder aanvragen zijn geweest maar dat de banengroei in de VS weer tegenviel. Tevens maakten de BoE en de ECB bekend een pas op de plaats te maken en het huidige beleid te handhaven.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Er vloeit nu ontzettend veel geld naar deze sector

De ene technische barrière na de ander wordt in snel tempo genomen door de GOUDmijnen. De junior GOUDmijnen en de mid-Tier GOUDmijnen profiteren hiervan het meeste. Als we kijken naar GDXJ, de ETF die kleine producerende GOUDmijnen en junior GOUDmijnen groepeert, zien we dat de beleggers massaal storm lopen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Roel Janssen over de grootste GOUDroof in de Nederlandse geschiedenis

Volgens Roel Janssen, auteur van een nieuw boek getiteld “Fout GOUD“, hebben de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog 146 ton van ons GOUD gestolen. Daarmee is het de grootste GOUDroof geweest uit de Nederlandse geschiedenis. De Duitsers verkochten het GOUD aan de Zwitsers om de oorlog te financieren. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$