Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 3201 tot 3205
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

GOUD: Chinese vraag explodeert

China is India definitief en ‘officieel’ voorbij gestreefd als grootste consument van GOUD. De vraag naar het edelmetaal is in China maar liefst vervijfvoudigd ten opzichte van tien jaar geleden. Wanneer wordt het Westen eens wakker?

De vraag naar GOUD in China blijft overweldigend groot, zo groot zelfs dat veel waarnemers hadden voorspeld dat het land in 2013 de grootst consument van het edelmetaal in de wereld zou worden. Daar is inmiddels ook al het bewijs van geleverd, meer bepaald in de vorm van het Thomson Reuters GFMS GOUDrapport.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

US Mint ziet verkoop GOUD en zilver dalen

De US Mint verkocht in de eerste maand van het nieuwe jaar minder GOUDen munten en zilveren munten dan een jaar eerder. Wist het munthuis vorig jaar in januari nog 222.500 troy ounce aan GOUD te verkopen, dit jaar bleef de teller steken op 133.000 troy ounce. Dat is een daling van ongeveer 40%.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

US Mint ziet verkoop GOUD en zilver dalen

Het Amerikaanse munthuis heeft in januari minder GOUDen en zilveren munten verkocht dan in de eerste maand van vorig jaar. De verkoop van GOUD viel 40% lager uit, terwijl de verkoop van zilver met 36% daalde. Verschillende munthuizen haalden in 2013 recordverkopen, maar het is de vraag of 2014 dat zal overtreffen...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Fred Hickey: ‘Tijd om GOUDmijnen in te slaan’

Fred Hickey, bekend van de High Tech Stategist, heeft ook een boon voor GOUD, meer bepaald GOUDmijnen.

‘Wat moet een technologie analist met GOUDmijnaandelen?’ horen we u al luidop denken. Maar voor Hickey is dit segment van de markt geen onbekende. GOUD is een cruciaal actief binnen de financiële wereld en daarom volgt Hickey ook al zijn hele carrière de GOUDprijs op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

4 goede redenen waarom de GOUDprijs blijft stijgen

Door een barslecht ISM-rapport in de Verenigde Staten stijgt de GOUDprijs weer fors. Maar dit is niet de enige reden waarom de GOUDprijs opnieuw stijgt. 

Investment U ziet 4 goede redenen waarom het een goed idee is om GOUD te kopen:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$