EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3206 tot 3210 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 23 maart 2014

Welke factoren hebben de GOUDprijs in beweging gezet?

Op de GOUDmarkt doen tegenwoordig de gekste geruchten de ronde. Er is natuurlijk het onderzoek dat wordt gevoerd naar de manipulatie van de GOUDprijs, onderzoek waar de Duitse regelgever Bafin nauw samenwerkt met de Britten. De feiten zouden zich namelijk afgespeeld hebben op de London Bullion Market.

Volgens sommige waarnemers zou er een verband zijn tussen het gevoerde onderzoek en het herstel van de GOUDprijs. Deze veronderstelling is volgens de meeste waarnemers echter wat vergezocht. De manipulatie van de GOUDprijs moet namelijk nog altijd zwart op wit aangetoond worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

Nederlandse Jeugd koopt steeds meer GOUD

Steeds meer jongeren kopen GOUDen munten en GOUDstaven om daarmee hun pensioen zeker te stellen. Dit stellen Nederlandse GOUDhandelaren. „Het aantal van deze klanten is in 2013 bij ons verdriedubbeld.”

Steeds meer jongeren kopen GOUDen munten en GOUDstaven om daarmee hun pensioen zeker te stellen. Dit stellen Nederlandse GOUDhandelaren. „Het aantal van deze klanten is in 2013 bij ons verdriedubbeld.”

Volgens Marleen Evertsz van GoldRepublic, een online beleggingsplatform voor fysiek GOUD, hebben de jonge GOUDbeleggers geen of minder vertrouwen in traditionele pensioenspaarpotten. Zij willen liever iets tastbaars. „Het is de nieuwe generatie die geen hypotheek krijgt en een studieschuld heeft. Zij zien dat hun ouders niet het beloofde pensioen ontvangen en zij verwachten zelf nog minder te krijgen. Zij kopen elke maand bijvoorbeeld voor 200 of 300 euro stukjes GOUD.”

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

De Krim behoort weer aan de 'Kriminelen' toe - GOUD boet in

Nu het duidelijk is dat de Krim weer bij de ‘Kriminelen’ hoort, zijn beleggers weer massaal op de roze wolk geklommen. Europese beurzen herpakken zich in het kielzog van Wall Street. Alleen Rusland mag beginnen te vrezen voor de gevolgen van de verlaging van zijn kredietwaardigheid. Voor de GOUDprijzen allerminst positief; de positieve trend begint sinds januari opeens toch te stagneren. GOUD, dat afgelopen maandag direct na het Krim-referendum op net geen 1400 dollar stopte, ondergaat de langste verliesreeks sinds afgelopen november.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

GOUDprijs met meer dan 15% omhoog in 2014

[...]

De spanningen in de Oekraïne lijken meer vat te hebben op GOUD dan op de olieprijs. De aandelenhandel ligt weer wat onder druk, maar dat is bijna altijd inherent aan een stijgende GOUDprijs. De recente aanpak in China kan ook verstorend gaan werken op een stijgende GOUDprijs indien hierdoor de fysieke vraag uit dit land zou gaan teruglopen. Dit zal de komende maanden waarschijnlijk wel duidelijk gaan worden. Mochten de Chinese autoriteiten de controle over dit proces gaan verliezen kan dit wederom een vlucht in GOUD e.d. gaan betekenen.

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Is zilver nog te duur tegenover GOUD?

We hoeven u uiteraard niet te vertellen dat 2013 een belabberd jaar is geweest voor de edelmetalen. Ondanks een beperkt herstel tijdens de laatste week zullen bezitters van GOUD en zilver met zeer gemengde gevoelens terugblikken op het voorbije jaar. Eigenlijk was het niets anders dan kommer en kwel in 2013.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs