Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 3211 tot 3215
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Oostenrijkse atleten die tijdens de Olympische Spelen in Sochi een medaille in de wacht slepen krijgen bij thuiskomst ee

Oostenrijkse atleten die tijdens de Olympische Spelen in Sochi een medaille in de wacht slepen krijgen bij thuiskomst een mooi cadeau van het Oostenrijks Olympisch Comité (OOC). Voor een GOUDen plak krijgen ze 17 GOUDen Philharmoniker munten ter waarde van ongeveer €1.000 per stuk. Ook voor zilver en brons worden een aantal GOUDen munten weggegeven.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

GOUD ‘out of steam’ ?

Bericht dateert van 3 februari - daarom zeker niet minder interessant...

De glans waarmee GOUD dit jaar elke week wat hogere niveaus aantikte is er, zoals het nu lijkt, een beetje af. De volgende redenen kunnen hiervoor aangevoerd worden: de FOMC maakt toch duidelijk dat er wel degelijk een afbouw van de overheidsinvesteringen plaats blijft vinden. En wellicht dat de opvolger voor Bernanke in de persoon van Yellen dezelfde stappen of misschien wel grotere stappen wil gaan maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Welke junior GOUDmijnen zijn overnamekandidaten?

De junior GOUDmijnen staan in vuur en vlam, de algemene index van juniors, GDXJ steeg dit jaar al met bijna 50 %! De onderwaardering van de sector en stevige opmars maakt van de junior GOUDmijnen de ideale overnamekandidaten. Maar welke zijn nu de beste overnamekandidaten in de sector?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Vraag naar GOUD blijft indrukwekkend hoog

Het is niet langer alleen Azië wat de klok slaat qua GOUDvraag. Ook in onder andere de VS en Australië is de vraag naar GOUDen munten explosief gestegen. Waar blijft Europa in dit booming GOUDverhaal?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Fed zal een ramp aanrichten, GOUD profiteert

GOUD zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de Fed, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met GOUD, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de GOUDmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$