EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3216 tot 3220 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

FED tapert verder, print maandelijks nog steeds $55 miljard

Gisteren heeft de chairman van de FED, Janet Yellen, aangekondigd dat QE zal worden terug gebracht van $65 miljard naar $55 miljard per maand. De beurs in in de VS reageerde negatief. De Dow Jones sloot 0,7% lager voor de dag. De GOUDprijs kreeg een flinke tik en daalde van $1356 naar $1327 per troy ounce.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Rob McEwen: “Ontwikkelingen in de Krim hebben effect op GOUDmijnen en GOUDprijs”

McEwen Mining CEO Rob McEwen vertelt aan Joe Deaux (The Street) dat het Krim referendum om af te splitsen van Oekraïne, een evenement is dat zeker een effect heeft op de lokale GOUDmijnindustrie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

GOUD: hadden George Soros en John Paulson gelijk of niet?

Een troy ons GOUD werd in 2013 28 procent goedkoper. Op de laatste dag van het oude jaar kon de GOUDprijs zich lichtjes herstellen, op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar kreeg het herstel wat meer vorm. En in de weken nadien zette dat herstel zich gewoon door. Of daarmee de trend voor 2014 is gezet moet natuurlijk nog afgewacht worden.

Het is overigens van 1981 geleden dat de GOUDprijs nog zo’n slecht jaar beleefde. Bovendien was het van 2000 geleden dat er nog een jaar in het rood werd afgesloten. Zilver trad in de voetsporen van het GOUD, in 2013 bedroeg het verlies voor het witte metaal in totaal 36 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Russische banken blijven maar GOUD kopen

Is er op de wereld nog iemand die GOUD koopt? Op deze vraag moeten we positief antwoorden: heel wat investeerders laten zich niet meer afschrikken door de verkoopdruk die we bij het GOUD in 2013 meermaals moesten vaststellen. Er zijn inderdaad nog steeds voldoende kopers aanwezig op de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Krijgen we een eerlijkere prijsvorming in de GOUDmarkt?

Een artikel in de The Financial Times heeft heel wat opschudding gewerkt. ‘Gold price rigging fears put investors on alert’, laat vermoeden dat de geruchten over manipulatie van de GOUDprijs wel degelijk op waarheid berusten. Dat betekent dat we mogelijk jarenlang bij de neus zijn genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs