Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 3216 tot 3220
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

In Azie groeit vraag naar opslagruimtes GOUD explosief

GOUD is in rap tempo richting Azië verdwenen. Zo rap en zo massaal, dat de vraag naar beveiligde opslagruimtes amper bij te benen is voor de Brink’s van deze wereld. En al dat GOUD zien we in het Westen nooit meer terug.

Voor wie het nog niet wist: Baskaran Narayanan, in Singapore general manager voor Brink’s, kwam onlangs bevestigen dat er een verhuizing op grote schaal plaatsvindt van de GOUDvoorraden van het Westen naar het Oosten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Fameuze shorter draait volledig bullish op…GOUD!

Bill Fleckenstein, notoire, beruchte shorter van professie, heeft zojuist de bear market in GOUD voor dood en begraven verklaard. Nu is Fleckenstein een professional om serieus te nemen, en hij voorspelt vuurwerk voor GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Suriname verkoopt deel GOUDreserves

Suriname verkoopt een deel van haar GOUDreserves, ondanks lokaal felle kritiek. Volgens ‘deskundigen’ is er niets mis met de verkoop van een deel van de GOUDreserves want de GOUDprijs daalt immers. Lees verder en verbaas u over het niveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Wat zijn de beste zilveraandelen?

Eerder vandaag lieten we al weten dat JP Morgan de zilvermarkt volledig beheerst. Als JP Morgan beslist dat het tijd is om de zilverprijs te laten stijgen, kan het snel gaan. In tegenstelling tot GOUD wordt zilver wel geconsumeerd, zelfs in die kleine hoeveelheden dat het economisch onrendabel is om het te recycleren. Zilver verdwijnt dus, het wordt schaarser. Dit kan op termijn alleen maar voor hogere prijzen zorgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

JP Morgan bezit meer zilver dan de gebroeders Hunt

Terwijl iedereen de focus legt op de GOUDmarkt en de dalende GOUDvoorraad van de Comex, zijn er minstens even belangrijke ontwikkelingen gaande op de zilvermarkt. Volgens Ted Butler heeft JP Morgan een voorraad fysiek zilver opgebouwd die groter is dan de zilvervoorraad van de gebroeders Hunt. De gebroeders Hunt zorgde voor een forse opstoot van de zilverprijs enkele decennia geleden door de volledige zilvermarkt te domineren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$