Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 3216 tot 3220
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Dit is hoe centrale banken de GOUDprijs onderdrukken

Bron Suchecki van de Perth Mint legt uit hoe de centrale banken er in slagen om de GOUDprijs te onderdrukken. Het onderdrukken van de GOUDprijs gaat al decennia lang mee. Centrale banken en overheden kunnen niet verdragen dat de GOUDprijs te hard stijgt. De GOUDprijs is een barometer voor de gezondheid van het fiat geld systeem, een te hoge GOUDprijs geeft aan dat er problemen zijn met het fiat geld systeem en dat moet te allen tijde vermeden worden om het publiek te sussen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

GOUDmijnaandelen: Tijdelijke opstoot of nieuwe rally?

De GOUDmijnaandelen hebben er na een desastreus 2013 eindelijk een paar fantastische eerste weken van 2014 opzitten. Op enkele weken tijd werd 1/3 van de verliezen van vorig jaar al goedgemaakt. Nu is uiteraard de vraag: is dit slechts een tijdelijke opstoot of staan we aan het begin van een nieuwe periode?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

GOUD schiet uit de startblokken!

Wakker worden! De week begint sterk voor GOUD. De GOUDprijs gaat deze ochtend vlot hoger, met een sprong van meer dan 15 USD/ounce tot boven 1330 USD/ounce.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

GOUD en Zilver report (Week 8)

De GOUDprijs bleef afgelopen week vrijwel gelijk op €964 per troy ounce, terwijl de zilverprijs vergeleken met een week geleden 1,41% hoger staat op €511,39 per kilo. De prijzen stabiliseerden boven het 200-daags gemiddelde, een positief signaal. 

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

GOUDupdate week 8: GOUDprijs, bankruns, positie GOUD hedgefondsen +21% & onrust Caracas

Week 8 was de week van een licht hogere GOUDprijs, sterke toename van de positie van hedgefondsen in GOUD, bankruns in de Oekraïne en Thailand, cijfers van een ijzersterke fysieke zilvermarkt, China als grotere koper van GOUD dan India en onrust in Caracas Venezuela.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$