Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3221 tot 3225
Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

GOUD ‘out of steam’ ?

Bericht dateert van 3 februari - daarom zeker niet minder interessant...

De glans waarmee GOUD dit jaar elke week wat hogere niveaus aantikte is er, zoals het nu lijkt, een beetje af. De volgende redenen kunnen hiervoor aangevoerd worden: de FOMC maakt toch duidelijk dat er wel degelijk een afbouw van de overheidsinvesteringen plaats blijft vinden. En wellicht dat de opvolger voor Bernanke in de persoon van Yellen dezelfde stappen of misschien wel grotere stappen wil gaan maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Welke junior GOUDmijnen zijn overnamekandidaten?

De junior GOUDmijnen staan in vuur en vlam, de algemene index van juniors, GDXJ steeg dit jaar al met bijna 50 %! De onderwaardering van de sector en stevige opmars maakt van de junior GOUDmijnen de ideale overnamekandidaten. Maar welke zijn nu de beste overnamekandidaten in de sector?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Vraag naar GOUD blijft indrukwekkend hoog

Het is niet langer alleen Azië wat de klok slaat qua GOUDvraag. Ook in onder andere de VS en Australië is de vraag naar GOUDen munten explosief gestegen. Waar blijft Europa in dit booming GOUDverhaal?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Fed zal een ramp aanrichten, GOUD profiteert

GOUD zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de Fed, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met GOUD, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de GOUDmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Vraag naar GOUD onder particulieren met 21% gestegen

Het afgelopen jaar hebben particulieren ongekend veel GOUD gekocht, zo blijkt uit het jaarverslag van de World Gold Council over de GOUDmarkt in 2013. De vraag naar GOUDbaren, GOUDen munten en sieraden gecombineerd steeg het afgelopen jaar met 21% naar een historisch hoogtepunt van 3.863,5 ton. Een belangrijk deel van de omzetstijging komt voor rekening van de eerste helft van 2013, toen de GOUDprijs in zeer korte tijd een duikeling maakte van meer dan 10%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$