Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3226 tot 3230
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

GOUD kopen? Kies voor fysieke levering

De wereld is corrupt en wordt gemanipuleerd. GOUD kan u tegen aardig wat onheil beschermen, maar dan is het wel zaak dat u kiest voor fysieke levering van GOUD.

De corruptie in Europa heeft adembenemende proporties aangenomen. De Europese Commissie pakte uit met een vernietigend rapport waarin stond te lezen dat de kostprijs van die corruptie op minstens €120 mrd op jaarbasis ingeschat moet worden. Dat is voorwaar een fors bedrag.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Helft Duitse GOUDreserve weer binnen eigen grenzen voor 2020!

Het is dan toch zover gekomen, Duitsland is begonnen met het terughalen van delen van de GOUDreserves welke in het buitenland liggen opgeslagen, zo meldt de Bundesbank. Voor 2020 wil Duitsland de helft van de in het buitenland opeslagen GOUDreserve weer binnen de eigen landsgrenzen hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

De impact van ETF’s op de GOUDmarkt

2013 was een desastreus jaar voor GOUD waarbij de GOUDprijs zijn hoogste koers reeds bereikte in januari. De GOUDprijs daalde ondanks een record vraag naar fysiek GOUD vanuit de Aziatische landen, met China op kop. De daling van de GOUDprijs kan wel eens veroorzaakt zijn door de ommekeer bij de GOUD-ETF’s.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Terug naar de GOUDstandaard. Global currency reset.

So….Who Wants to be a Millionaire?  With the Coming Global Currency Reset, Just About Anyone Can…..If They Want to!!!  Here’s Some Practical Thoughts and Advice!

The upcoming global currency reset or currency exchange (C/E) reset has raised a lot of questions.  This Q&A is intended to add some prudent information to help those who are not sure about getting involved or have some questions.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

GOUD maakt zich op voor een ‘moonshot’

GOUD maakt zich op voor een zogeheten ‘moonshot.’ Dat klinkt best spectaculair en spannend, en dat is het feitelijk ook. Lees snel verder als u wilt weten wat een ‘moonshot’ inhoudt en wat dit voor GOUD betekent.

‘Moonshots’ waren op Wall Street erg populair tijdens de technologiezeepbel van de jaren ’90. Het betrof aandelen van internetbedrijven die op de eerste dag van hun beursnotering letterlijk door het plafond vlogen. IPO’s die op dag één met 700 procent stegen waren toen geen uitzondering.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$