EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3231 tot 3235 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie GOUDprijs?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de GOUDmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de GOUDprijs plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Stieren verliezen winnende hand op de GOUDmarkt

Het kan verkeren zei ene Bredero. Vorige week kraakte de GOUDprijs nog de ene weerstand na de andere terwijl het deze week weer helemaal de andere richting uit gaat. Na verdere 'tapering' door de Federal Reserve staat de GOUDprijs op het laagste niveau in 3 weken - aldus Kitco...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

GOUDprijs kende beste start dit jaar sinds 1983

De overgang van oud naar nieuw gebeurt meestal zonder al te grote schokken op de financiële markten. Dit jaar was dat toch even anders want we zagen een merkwaardige opwaartse beweging bij de edelmetalen. De GOUDprijs steeg in een mum van tijd (een periode van bijna 3 maanden) met 15 procent, de zilverprijs voerde een gelijkaardige krachtige beweging uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

FED tapert verder, print maandelijks nog steeds $55 miljard

Gisteren heeft de chairman van de FED, Janet Yellen, aangekondigd dat QE zal worden terug gebracht van $65 miljard naar $55 miljard per maand. De beurs in in de VS reageerde negatief. De Dow Jones sloot 0,7% lager voor de dag. De GOUDprijs kreeg een flinke tik en daalde van $1356 naar $1327 per troy ounce.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Rob McEwen: “Ontwikkelingen in de Krim hebben effect op GOUDmijnen en GOUDprijs”

McEwen Mining CEO Rob McEwen vertelt aan Joe Deaux (The Street) dat het Krim referendum om af te splitsen van Oekraïne, een evenement is dat zeker een effect heeft op de lokale GOUDmijnindustrie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs