Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 3236 tot 3240
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

China wil meer GOUD, maar raffinaderijen kunnen niet volgen

Jim Rickards ging in november van vorig jaar samen met Philip Judge en Alex Stanczyk voor het Physical Gold Fund naar Zwitserland. Hij bezocht de kluizen van het GOUDfonds en ging op bezoek bij een raffinaderij van GOUD. Wat Rickards daar te horen kreeg, was zeer interessant - aldus Anglo Far East.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

De GOUDprijs zal al fors hoger staan als de grote massa ontwaakt

De GOUDprijs kan nog fors hoger, zeker wanneer inflatie alsnog de kop opsteekt. Traditiegetrouw loopt de grote massa achter de feiten aan en raakt pas geïnteresseerd nadat de GOUDprijs is gelanceerd.

Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, is al jarenlang een vurig aanhanger van GOUD. Hij adviseerde de aankoop van GOUD al een tiental jaar en verwierf zich in de periode tot en met september 2011 een grote schare aanhangers. Toen bereikte de GOUDprijs een piek rond de $1.920. Het feestgedruis bij de GOUDkevers was mijlenver te horen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

GOUD: pessimisme verdwijnt door de achterdeur

Beleggers kijken sinds kort weer aanmerkelijker positiever naar GOUD, zo blijkt uit diverse metingen van het sentiment. Het tot voor kort overheersende pessimisme is als sneeuw voor de zon verdwenen.

GOUD is en blijft een ‘asset class’ wat sterke emoties oproept. Nog niet eens zo gek lang geleden zaten GOUDbezitters in zak en as, getroffen door een pijnlijke koersval van het edelmetaal in 2013. Welnu, met de opmars van de GOUDprijs sinds begin dit jaar, valt er weer wat te lachen, al is de weg naar het oude recordniveau van ruim $1.900 nog ver weg, en dat belooft een hobbelige weg te worden.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

GOUDen visum te koop vanaf 500.000 euro

Spanje krijgt steeds meer te maken met investeerders uit China en, nog meer, uit Rusland. Iedereen voelt het, de onroerendgoedmarkt trekt weer aan. Spanje is meer in trek dan ooit onder de niet-Europeanen. En waarom? Het 'GOUDen Visum’ blijkt een ware onroerendgoedhype te zijn. Een groeiend aantal vermogenden uit allerlei continenten kopen zichzelf een weg naar Europa. Onlangs heeft Spanje zich aangesloten bij Portugal om deze rijke buitenlanders een weg naar de EU te bieden, in ruil voor geld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van GOUD is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$