Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 3236 tot 3240
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

GOUDprijs moet omhoog of de mijnen gaan sluiten binnen 6 maanden

Als de GOUDprijs in ieder geval nog lang op dit niveau blijft of zelfs terug lager gaat, zullen er veel mijnen hun deuren sluiten binnen het jaar - en vermoedelijk zelfs al binnen de 6 maanden.

GOUDmijnen hebben traditioneel een stevige marge nodig. Een mijn in productie brengen kosten miljarden. Om een dalende GOUDprijs of stijgende kosten op te vangen, moeten de GOUDmijnen een stevige marge hanteren of de mijn wordt onherroepelijk onrendabel. Die marge is er nu niet meer door de daling van de GOUDprijs de laatste jaren.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

ABN Amro uitgeroepen tot beste voorspeller GOUDprijs 2013

Georgette Boele, analist Valuta en Edelmetalen van ABN AMRO, is vandaag door Metal Bulletin Apex uitgeroepen tot meest nauwkeurige voorspeller van de GOUDprijs in 2013. Deze organisatie verzamelt en analyseert de nauwkeurigheid van prognoses van en onderzoek naar metaalprijzen van banken en andere marktpartijen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 2 februari 2014

GOUD en zilver report (Week 5)

De prijzen van GOUD en zilver gingen de afgelopen week opnieuw omlaag. De GOUDprijs zakte met -0,69%, terwijl de prijs van zilver 2,5% omlaag ging. Blijkbaar zijn beleggers onder indruk van de tapering. Lees het volledige rapport op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 februari 2014

GOUDmarkt: meer vragen dan antwoorden

Nu zelfs de Financial Times vraagtekens begint te zetten bij wat er zich allemaal afspeelt op de GOUDmarkt, lijkt het tijd om af te vragen of het in de MSM komen van de GOUDmanipulatie duidt op een naderen van een soort van climax.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 1 februari 2014

Verkopen GOUD US Mint stijgt 63%

De verkoop van GOUDen munten door de US Mint steeg 63 procent in januari tot het hoogste niveau sinds april 2013. Het volume steeg naar 91.500 ounces van 56.000 gram in december, terwijl de verkoop van zilveren munten bijna verdrievoudigd tot 4.780.000 ounces, het hoogste nivo in een jaar. Dit bleek gisteren uit de cijfers van de US Mint.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$