Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3236 tot 3240
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Binnenkort stijgt de GOUDprijs met $ 200 per dag

De meeste bullion banks roepen nog steeds om ter hardste de GOUDprijs naar beneden, maar volgens Andrew Maguire is dit allemaal onderdeel van Goldman Sachs master plan: praat het naar beneden en zorg er voor dat je zelf zoveel mogelijk papier en fysiek GOUD te pakken krijgt, aldus King World News.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Wil Duitsland haar GOUD wel terughalen?

De Duitse Bundesbank heeft een jaar na de aankondiging van het terughalen van GOUD nog maar 37 ton ontvangen. Daarvan kwam het grootste deel ook nog eens uit Parijs. Slechts vijf ton kwam uit New York. Heeft de Federal Reserve het GOUD niet? Of vind de Bundesbank het wel prima dat het allemaal wat langzamer gaat?

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Duitsers halen tonnen GOUD terug uit New York

De Duitse centrale bank is van plan dit jaar 30 tot 50 ton GOUD dat ligt opgeslagen in New York naar Duitsland te verschepen. Dat liet een woordvoerder van de Bundesbank vandaag weten.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Willem Middelkoop: “once in a lifetime” voor GOUD-en zilvermijnaandelen

Dit is een ongekend moment om GOUD-en zilvermijnaandelen te kopen. De waarderingen zijn extreem laag gezien de ongekende vraag vanuit Azië. 2014 moet daarom het jaar gaan worden van het herstel van de grondstofmarkten. De GOUDprijs kan naar $1500 per ounce en de zilverprijs naar $30. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor 2014.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

COMEX GOUDvoorraden op laagste niveau ooit

De GOUDvoorraden op de COMEX zijn inmiddels teruggelopen tot een gevaarlijk laag niveau. Waar is al dat GOUD eigenlijk gebleven en wie gaat al die verdwenen GOUDvoorraad weer aanzuiveren?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$